Arsenal, Oğuzhan Özyakup'u Tekrar Transfer Etmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Arsenal, Oğuzhan Özyakup'u Tekrar Transfer Etmek İstiyor

Arsenal, Oğuzhan Özyakup\'u Tekrar Transfer Etmek İstiyor

Arsenal, eski oyuncusu Oğuzhan Özyakup'u tekrar gündemine aldı. Sezona iddialı bir şekilde girmek isteyen Ada ekibi, Beşiktaş'ın yıldızını transfer etmek için harekete geçti.

27.07.2016 19:09  Güncelleme: 19:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arsenal'in Oğuzhan Özyakup ısrarı sürüyor. İngiltere Ligi'nde hasret kaldığı şampiyonluğa bu sezon ulaşmak isteyen ve güçlü kadro kurmak isteyen Premier Lig ekibi, Beşiktaş'ın yıldızı Oğuzhan Özyakup'u tekrar gündemine aldı.

BONSERVİSİ 17 MİLYON POUND

İspanyol basınında çıkan haberlerde Arsenal'in Milli futbolcuyu kadrosuna katmak istediği yazıldı. Haberde Beşiktaş'ın Oğuzhan'ın transferine 17 Milyon pound karşılığında izin verebileceği kaydedildi.

DÜNYA DEVLERİ PEŞİNDE

Haberde Oğuzhan'ı Arsenal'in yanısıra Manchester United ve İspanya Ligi ekiplerinden Valencia'nın da istediği belirtildi. Andre Gomes'i Barcelona'ya satan Valencia'nın Oğuzhan'ın transferi için ısrarcı olduğu belirtildi.

"SONRAKİ DURAĞIM BELLİ DEĞİL" DEMİŞTİ

Haberde Oğuzhan'ın Avrupa Şampiyonasından önce yaptığı: "Kulübümde mutluyum ama bir sonraki durağım neresi olacak bunu Avrupa Şampiyonasından sonra göreceğiz" açıklamasına da yer verildi.

ARSENAL'DEN GELMİŞTİ

Oğuzhan Özyakup, geçen sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 41 maçta 10 gol ve 8 asistlik bir performans ortaya koydu. Milli futbolcu 2012 yılında Beşiktaş'a Arsenal'den transfer olmuştu.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Arsenal, Oğuzhan Özyakup'u Tekrar Transfer Etmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement