Okan Bayülgen: Sergen, Kebapçıdan Çıkıp Futbol Oynayabilen Tek İsimdi - Son Dakika
Spor

Okan Bayülgen: Sergen, Kebapçıdan Çıkıp Futbol Oynayabilen Tek İsimdi

Ünlü televizyoncu Okan Bayülgen, Sivasspor'un başarılı hocası Sergen Yalçın için "Sergen, kebapçıdan çıkıp futbol oynayabilen tek isimdi" dedi.

03.03.2015 15:50  Güncelleme: 16:15

Ünlü televizyoncu Okan Bayülgen, bu kez futbol hakkında konuştu ve yaptığı yorumlarla sosyal medyada adından sıkça söz ettirdi.

"BEŞİKTAŞ, ŞAMPİYON OLUR"

TV EM'e konuşan Okan Bayülgen, "Ben Çarşı'yı tutuyorum. Beşiktaş'ı tutuyorum. Bu sene Beşiktaş şampiyon olur. Dördün yıldızı kim hak ediyorsa o taksın. Basketbolu hiç sevmem. Çok uzun adam var. Zaten uzun adamlar o topu atarlar potaya." dedi.

"SERGEN, KEBAPÇIDAN ÇIKIP FUTBOL OYNAYABİLEN TEK İSİMDİ"

"Futbolcular Sinan Engin gibi olmalı. Kel ve kalın" diyen ünlü televizyoncu, " Adnan Aybaba, Demba Ba'dan daha iyi bence. Sergen'in antrenörlüğüne bayılıyorum. Nerede şimdi bilmiyorum ama bayılıyorum. Sergen, kebapçıdan çıkıp futbol oynayabilen tek isimdi" ifadelerini kullandı.

"GERÇEK BİR BEŞİKTAŞLIYIM" DEMİŞTİ

Hatırlanacağı gibi Adnan Aybaba, geçtiğimiz günlerde Okan Bayülgen'e canlı yayında sürpriz bir hediye verdi. Beşiktaş'ın İngiliz devi Liverpool'u elemesinin yankıları hala sürerken, Aybaba bu galibiyet sonrası futbolcuların imzaladığı Beşiktaş formasını canlı yayında Okan Bayülgen'e armağan etmişti. Bununla beraber Gezi Parkı direnişinde Çarşı grubundan çok etkilenen Bayülgen'in Çarşı Grubu'na hayranlığıyla ilgili yaptığı önceki açıklamalar akıllara geldi. Hediyesini alan Bayülgen: 'Ben Çarşılıydım, şimdi de gerçek bir Beşiktaşlıyım' demişti.

Bol kahkahalı bir röportaj veren Okan Bayülgen'in futbol hakkında yaptığı yorumlar, sosyal medyada da çok konuşuldu.

Okan Bayülgen: Sergen, Kebapçıdan Çıkıp Futbol Oynayabilen Tek İsimdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Okan Bayülgen: Sergen, Kebapçıdan Çıkıp Futbol Oynayabilen Tek İsimdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement