Okan Buruk: Golden Önceki Pozisyon Faul Değildi - Son Dakika
Spor

Okan Buruk: Golden Önceki Pozisyon Faul Değildi

Okan Buruk: Golden Önceki Pozisyon Faul Değildi

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray'ın attığı golden önceki pozisyonun faul olmadığını savundu, "Küçük hesapların lüzumu yok." dedi.

29.11.2014 21:13  Güncelleme: 21:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile kendi sahasında 0-0 berabere kalan Gaziantepspor'da teknik direktör Okan Buruk, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"YEDİĞİMİZ GOLDEN ÖNCEKİ HAREKET FAUL DEĞİLDİ"

Galatasaray karşısında oldukça iyi mücadele ettiklerini ifade eden Buruk, "Özellikle ilk yarıya baktığımız zaman maça hakim olan taraf bizdik, oyunun gidişatı bize yönelikti. Galatasaray pek pozisyonu yoktu, devre arasında da oyuncularıma biraz daha inanmamız gerektiğini söyledim, daha kalabalık gidebilirdik. İkinci yarıda ise zaman zaman oyundan düştük ve kontrolü Galatasaray'a verdik. Hakemlerin takdir haklarını Galatasaray'dan yana kullandı ancak yediğimiz golden önceki hareket de faul değildi" dedi.

"KÜÇÜK HESAPLARIN LÜZUMU YOK"

Golden önceki pozisyonda faul yoktu. Bunu kenardan biz de gördük. Hatta kenarda Suat hoca(dördüncü hakem) faul olmadığını söyledi. Öte yandan verilmeyen sarı kartlar da vardı. Bunların olmaması gerekiyor. Çıkıp oynamak gerekiyor. Küçük hesaplarla böyle şeyler yapmanın lüzumu yok.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Okan Buruk: Golden Önceki Pozisyon Faul Değildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement