Okmeydanı'nda Piknik Tüpüne Bağlı Pankart Alarmı - Son Dakika
Güncel

Okmeydanı'nda Piknik Tüpüne Bağlı Pankart Alarmı

Okmeydanı\'nda Piknik Tüpüne Bağlı Pankart Alarmı

D-100 Karayolu Okmeydanı ayrımında yol kenarına asılan ve ucunda piknik tüpü bulunan pankart ekipleri harekete geçirdi.

07.01.2015 07:45  Güncelleme: 09:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

E-5 Karayolu Okmeydanı yol ayrımına bırakılan bomba süsü verilmiş piknik tüpü paniğe sebep oldu. Geniş güvenlik önlemi alan polisler, otobüs duraklarını boşalttı. Karayolunun Ankara istikameti trafiğe kapatıldı. Fünye ile etkisiz hale getirilen tüpte patlayıcı izine rastlanmadı.

YOL TRAFİĞE KAPATILDI

Ankara istikameti Okmeydanı yol ayrımında DHKP-C terör örgütünü övücü bir pankart ve altında da bomba süsü verilmiş piknik tüpü gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine zırhlı araçlarla gelen polisler Okmeydanı'na girişi trafiğe kapattı.

BOMBA İZİNE RASTLANMADI

Polisler uzun namlulu silahlarla nöbet tuttu. Olay yerine bomba imha uzmanı ekipler çağrıldı. Güvenlik tedbirini genişleten polisler, otobüs durağında bekleyen vatandaşları uzaklaşması yönünde uyardı. Özel kıyafetlerini giyen bomba uzmanı, tüpü fünye ile patlattı. Bu işlem sırasında E-5 Karayolu Ankara istikameti trafiğe kapatıldı. Yapılan incelemede, tüpte bomba izine rastlanmadı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Tüpün bomba paniği yaşattığını belirten vatandaşlar, tüpün içinden bomba çıkmadığını ifade etti. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Okmeydanı'nda Piknik Tüpüne Bağlı Pankart Alarmı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Öztürk: Ali Develi. Deve Demiş ya nerem doğru ki diye seninde Konuştuğum kelimelerin 1 i doğru değil. 500 Yıldır kim kime saldırıyor ? Kimmiş orjinal Türk bir araştır bakalım. Aleviler sol görüşlü olabilir ama biz sizler gibi canlı canlı yakmayız illaki yanlış örgütlere katılmış olanlar olabilir sizde olduğu gibi ama bunu Alevilere maletmek neden ? Yezitlik sizin kanınızda var. 5 0 Yanıtla
  • zinorg: Hemen CHP ye yıkın olayları mv 2 1 Yanıtla
  • Burdan : Chpp nerdesin blader ?!! 1 2 Yanıtla

Advertisement