Okmeydanı'ndaki Sivas Anmasına Polis Müdahale Etti - Son Dakika
Güncel

Okmeydanı'ndaki Sivas Anmasına Polis Müdahale Etti

Okmeydanı\'ndaki Sivas Anmasına Polis Müdahale Etti

Okmeydanı'nda Sivas olaylarını anmak için toplanan bir grup eylemci yol kesti. Polis, gruba biber gazıyla müdahale etti.

03.07.2014 00:40  Güncelleme: 00:50

Okmeydanı'nda Sivas olaylarını anmak için toplanan bir grup eylemci yol kesti. Polis uyarılara molotof atarak karşılık veren gruba biber gazıyla müdahale etti.

EYLEMCİLER YOL KESTİ

Okmeydanı'nda 2 Temmuz 1993 yılında Sivas'ta yaşanan Madımak olaylarını anan bir grup eylemci yol kesti. Polis yolu trafiğe kapatan gruba dağılmaları konusunda uyarılarda bulundu. Uyarıları dikkate almayarak molotof atan gruba polis, biber gazıyla müdahale etti. Ara sokaklara kaçan eylemcilerin sokak girişlerini keserek ateş yaktığı görüldü.

Ara sokaklara kaçan grup ile polis arasındaki gerginlik gecenin ilerleyen saatlerinde sona erdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Okmeydanı'ndaki Sivas Anmasına Polis Müdahale Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • orhun: bu talimati veren bunu uygulayan polislerl sivasta katliam emrini verip bunu gerçekleştiren zihniyetin çocuklarıdır. alevilerin verdiği vergilerle maaşını alan bu polislere sormak lazım bu acının yasını tutan kişilere bu sert müdaheleyi yaparken hiç vicdanınız sızlamıyor mu..... 3 8 Yanıtla
  • UGUR: HEP HDPLİLER MEYDANLARDA..ŞİMDİ ALEVİLERE TAKTILAR ALEVİ VATANDAŞLARIMIZ UMARM BUNLARIN OYUNLARINA GELMEZLER.. 5 1 Yanıtla
  • bravo: satılmışlar 2 0 Yanıtla
  • gazi mahallesı haber portalı: abı sız gazı yı unutmusunuz. 0 0 Yanıtla

Advertisement