Okmeydanı ve Dolapdere'de Kobani Gerginliği - Son Dakika
Güncel

Okmeydanı ve Dolapdere'de Kobani Gerginliği

Okmeydanı ve Dolapdere\'de Kobani Gerginliği

Okmeydanı ve Dolapdere'de, IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırılarını protesto etmek için toplanan grup polise taş ve molotof kokteyli atınca, polis de gruplara biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti.

09.10.2014 00:12

Okmeydanı ve Dolapdere'de, IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırılarını protesto etmek için toplanan grup polise taş ve molotof kokteyli atınca, polis de gruplara biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti.

Okmeydanı Anadolu Kahvesi önünde toplanan grup, polise taş ve molotof kokteyli atmaya başladı. Polis de gruba biber gazı ve TOMA'dan sıkılan tazyikli su ile müdahale etti. Atılan biber gazlarından çevredeki vatandaşlar da etkilendi. Müdahale sonrası ara sokaklara kaçarak dağılan göstericiler, daha sonra yeniden toplanarak polise bir kez daha havai fişek ve molotof kokteyli atmaya başladı. Atılan molotof kokteylleri, bir TOMA ile 'Akrep' tabir edilen zırhlı polis aracına isabet etti. Yanan zırhlı araç, TOMA'dan sıkılan tazyikli su ile söndürüldü.

DOLAPDERE'DE POLİS MÜDAHALESİ

Dolapdere'de ise yola barikat kuran yüzleri maskeli gruba polis biber gazı ve plastik mermi ile müdahale etti. Atılan biber gazından çevreden geçen vatandaşlar da etkilendi. Polisin bölgedeki bekleyişi sürüyor. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Okmeydanı ve Dolapdere'de Kobani Gerginliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement