Deprem Paniği Güvenlik Kameralarına Yansıdı - Son Dakika
Güncel

Deprem Paniği Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Deprem Paniği Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde geçen gün meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki depremde yaşanan panik, bir okulun güvenlik kameralarına yansıdı.

09.12.2015 18:35  Güncelleme: 20:28

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde geçen gün meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki deprem, ilçedeki okullarda ve çevre köylerde paniğe neden oldu.

HEKİMHAN'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Depremin merkez üssü Hekimhan'ın Beykent Mahallesi'ndeki Meslek Lisesi'nde öğretmen ve öğrencilerin byaşadığı korku güvenlkik kameralarına yansıdı. Deprem sonrası okulun duvarlarında da çatlaklar oluştuğu görüldü. Depremden sonra ilçedeki okullarda eğitime ara verildi. İlçede artçı sarsıntıların sürdüğü öğrenildi. İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ise deprem sonrası ilçeye gelerek hasar gören okullarda incelemelerde bulundu.

HASAR TESPİTLERİ SÜRÜYOR

Tatlı, yaptığı incelemede okullarda şimdilik ciddi bir hasarın olmadığını ve destekleyici kolonlarının sağlam durumda olduğunu söyledi. Deprem sonrası oluşan panik ile birlikte derslere zorunlu olarak ara verildiğini aktaran Tatlı, yarın okulların açık olacağını söyledi. Tatlı ayrıca okullarda hasar tespitlerinin sürdüğünü dile getirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Deprem Paniği Güvenlik Kameralarına Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement