Okullarda Yarıyıl Tatili Zili Çaldı - Son Dakika
Yerel

Okullarda Yarıyıl Tatili Zili Çaldı

Okullarda Yarıyıl Tatili Zili Çaldı

28 Eylül 2015 tarihinde başlayan okullar bugün yarıyıl tatiline başlıyor.

22.01.2016 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

28 Eylül 2015 tarihinde başlayan okullar bugün yarıyıl tatiline başlıyor.

2015-2016 eğitim öğretim yılının ilk yarısı bugün sona eriyor. Oltu genelinde yaklaşık 7 bin öğrenci ile 60'ı idareci, 610 öğretmen de öğrencilerle birlikte tatile girecek. Oltu'da temel eğitimde 4 bin 148 öğrenci ile orta öğrenimde ise 2 bin 764 öğrenci yarıyıl tatiline girecek. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin, yoğun ve yorucu bir yarıyılı geride bıraktıklarını belirterek, "İlçemiz genelinde sorunsuz ve başarılı bir yarıyıl dönemini tamamladık. Öğrencilerimiz bu tatili sadece dinlenme, eğlenme, televizyon ve bilgisayar başında zaman geçirme olarak düşünmemeliler. Tatile giren öğrencilere 15 günlük yarıyıl tatilinde bol bol dinlenmelerini, sömestr tatilini yeni eğitim dönemine hazırlanmak ve geçmiş dönemi gözden geçirmek için çok önemli bir fırsat olarak değerlendirmeleri gerekir" dedi.

15 günlük tatilin en iyi şekilde değerlendirmesi gerektiğini anlatan Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin, bunun için de mutlaka planlı ve programlı çalışılması gerektiğinin altını çizdi. 8 Şubat 2016 tarihinde başlayacak olan ikinci yarıyıl eğitim öğretim sezonuna öğrencilerin dinlenmiş ve hazır bir vaziyette başlamalarının önemine vurgu yapan Zengin, öğrenci velilerinde bu sömestre tatili boyunca çocukları ile yakından ilgilenmelerini ve çocukların oyun ve aktivitelerine katılmalarını istedi.

Bu arada 8 Şubat 2016 Pazartesi günü başlayacak olan ikinci yarıyıl eğitim öğretim sezonu 17 Haziran 2016 Cuma günü sona erecek. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okullarda Yarıyıl Tatili Zili Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement