Okulun Kuruluş Yıl Dönümünde Fidan Diktiler - Son Dakika
Yerel

Okulun Kuruluş Yıl Dönümünde Fidan Diktiler

Malazgirt ilçesine bağlı Oğuzhan Köyü İlkokulunun 57'nci kuruluş yıl dönümünde öğrenciler 57 fidan dikti.

22.04.2014 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malagirt ilçesine bağlı Oğuzhan Köyü İlkokulunun 57'nci kuruluş yıl dönümünde öğrenciler 57 fidan dikti.

Okulda düzenlenen etkinliğine katılan İlçe Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, 57 yıl önce kurulan köy okulu için 57 fidan diktiklerini söyledi.

Atasoy, "İlçemizde toplamda 100 bin fidan dikmeyi hedefliyoruz. Köylerimizi daha yaşanılır bir yer yapmak için elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz" dedi.

Oğuzhan İlkokulu Müdürü Emin Yeşilbudak, okulun kuruluşunun 57'nci yıl dönümü dolayısıyla 57 fidan diktiklerini belirterek, ağaç ve ormanların, bir ülkenin akciğeri ve en büyük zenginliği olduğunu söyledi.

Kalem, kitap, sandalye ve çok sayıdaki ihtiyacın ağaçtan karşılandığını ifade eden Yeşilbudak, "Binlerce bitki ve hayvan türü ormanlarda yaşıyor. Ormanların faydalarını saymakla bitiremeyiz. Bu bilinçle 6 yıla yakın hizmet ettiğimiz ilkokulumuzun 57'nci yılını 57 çam fidanı dikerek kutluyoruz" diye konuştu.

Öğrenciler tarafından şiirlerin okunduğu ve çeşitli oyunların sergilediği etkinlikte, Atasoy, öğrencilerle 57 çam fidanı dikti.

Etkinliğe İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, İlçe Müftüsü Ali Üney, öğretmen, öğrenci ve köylüler katıldı. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Okulun Kuruluş Yıl Dönümünde Fidan Diktiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement