Okumaya Teşvik Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Okumaya Teşvik Etkinliği Düzenlendi

Okumaya teşvik etkinliği, Akçakale İlçesi sanat ve müzik merkezi binası bahçesinde, hem öğrencilere hem de halka açık olarak düzenlendi.

07.05.2015 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit Astsubay Halil Kanat Anadolu lisesinin düzenlemiş olduğu"Okumaya Teşvik"adlı etkinliğe, Akçakale Kaymakamı Eyüp FIRAT, Akçakale Milli Eğitim Müdürü Halil TEKYILDIZ, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Müdür Yardımcıları, Öğrenciler ve İlçe Halkı katılım gösterdi.

Okumaya Teşvik adı altında düzenlenen etkinliğin amacı Toplumun kitap ve kütüphaneye ilgisini çekmek toplumda okuma alışkanlığı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlendi.

Şehit Astsubay Halil Kanat Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Hatice İPEK; Şehit Astsubay Halil Kanat Anadolu lisesi olarak öğretmen ve öğrencilerimizin desteğiyle halkı okumaya teşvik etmeye ve okumanın önemi ile ilgili farkındalık oluşturma amacıyla "Okumaya Teşvik" başlıklı bir etkinlik düzenledik. Ben başta İlçe Kaymakamımız Sayın Eyüp FIRAT' a ve Akçakale Milli Eğitim Müdürü Halil TEKYILDIZ' a Eğitime vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum. Dedi.

Akçakale Kaymakamı Eyüp FIRAT; Akçakale Okuyor kampanyamızın Şehit Astsubay Halil Kanat Anadolu Lisesi bir örneğiyle beraberiz. Özelikle kitap okuma alışkanlığını kazandırma için arkadaşlarımızın yaptığı bu güzel aktiviteyi çok olumlu buluyorum çocukların ve ilçe halkının da benimsediğini görmek beni daha çok mutlu etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Okumaya Teşvik Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement