Olcay Şahan: Pozisyonları Değerlendiremedim, Taraftardan Özür Diliyorum - Son Dakika
Spor

Olcay Şahan: Pozisyonları Değerlendiremedim, Taraftardan Özür Diliyorum

Trabzonspor'a geldikten 2 gün sonra maça çıkan Olcay Şahan, "Antrenmana sadece 1 kez katıldım, pozisyonları kaçırdım. Taraftarlardan özür diliyorum." dedi.

13.01.2017 23:34  Güncelleme: 08:39

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Bursaspor'u 2-1 yenen Trabzonspor'da yeni transfer Olcay Şahan açıklamalarda bulundu. Bordo-mavili takımla sadece 1 antrenman yaptıktan sonra sahaya çıkan milli futbolcu galibiyeti yorumladı. Kaçırdığı gol için özür dileyen Olcay, takıma tam adapte olamadığını belirtti.

Olcay Şahan'ın maç sonunda yaptığı açıklamaları şöyle;

"MAÇ BİZİM KONTROLÜMÜZDEYDİ"

"Takım arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum. Çok iyi mücadele ettik. İlk dakikadan itibaren kazanmak istediğimizi gösterdik. Maç bizim kontrolümüz altında geçti. Kırmızı karttan sonra bile bizim kontrolümüzde geçti.

"TARAFTARLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM"

Takıma daha adapte olamadım. 1 gün antrenmana çıktım ve sonra maça çıktım. Taraftarlardan özür diliyorum. Pozisyonları değerlendiremedim. Gelecek haftalarda pozisyonları inşallah gol yapabilirim.

"BURADA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Trabzonspor'da olduğum için çok mutluyum. Takım arkadaşlarım her şeyi kolaylaştırdı. Çoğunu milli takımdan tanıyorum. Sahada içinde daha iyi olmak için de biraz zaman gerekiyor.

Yarın sabah Nevzat Demir Tesisleri'nde takım arkadaşlarımla vedalaşacağım. Nasıl bir veda olacak merak ediyorum. Tam 5 yıl. Onları özleyeceğim."

Olcay Şahan: Pozisyonları Değerlendiremedim, Taraftardan Özür Diliyorum

Son Dakika Spor Olcay Şahan: Pozisyonları Değerlendiremedim, Taraftardan Özür Diliyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement