Olivier Giroud, Galatasaray'a mı Gelecek? - Son Dakika
Spor

Olivier Giroud, Galatasaray'a mı Gelecek?

Arsenal'in Fransız golcüsü Olivier Giroud'un, Türk menajer Muzzi Özcan ile birlikte görüntülenmesi Galatasaray'a mı geliyor söylentilerine neden oldu.

15.03.2014 11:30  Güncelleme: 12:05

İngiltere Premier Lig'de Mesut Özil'in de formasını giydiği Arsenal'in golcü futbolcusu Olivier Giroud'nun, Türk menajer Muzzi Özcan ile görüntülenmesi transfer söylentilerini de beraberinde getirdi.

"BENİM İŞİM BU"

Perşembe akşamı Hampstead Aubaine restaurantta golcü futbolcu ve menajeri ile 45 dakikalık bir görüşme yapan Muzzi Ozcan, Hürriyet'e yaptığı açıklamada,"Türk olduğum için İngiltere'de hangi futbolcu ile bir araya gelsem transfer görüşmesi gibi algılanıyor. Ancak böyle bir şey yok. Benim işim bu" diye konuştu.

"TRANSFER DEĞİL TİCARİ"

Fransız golcünün menajeri Mickael Manuello da görüşmenin transferle alakasının olmadığını ve tamamen ticari amaçlı olduğunu söylerken, Giroud'nun Arsenal'den ayrılacağı yönündeki iddiaları yalanladı.

GALATASARAY DA ALTERNATİFLER ARASINDA

İngiliz basını ise Muzzi Ozcan'ın Fransa'nın PSG takımının sahipleri ile arasının iyi olduğuna dikkat çekerken, Galatasaray'ın da alternatifler arasında olduğuna değindi.

Olivier Giroud, Galatasaray\'a mı Gelecek?
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Olivier Giroud, Galatasaray'a mı Gelecek? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • bay cingıls: buraktan bir farkı yok.kesinlikle gelmesin 2 2 Yanıtla

Advertisement