Oltulu Doğa Severler Şehitler İçin Yürüdüler - Son Dakika
Yerel

Oltulu Doğa Severler Şehitler İçin Yürüdüler

Oltulu Doğa Severler Şehitler İçin Yürüdüler

Oltu’da bir grup doğasever hafta sonlarında doğaya dikkat çekmek için yaptıkları yürüyüşlerini bu kez şehitler için gerçekleştirdiler.

14.09.2015 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oltu'da bir grup doğasever hafta sonlarında doğaya dikkat çekmek için yaptıkları yürüyüşlerini bu kez şehitler için gerçekleştirdiler. Bölgenin en yüksek dağı olan Akdağ'ın zirvesine Türk Bayrağını diktiler.

Oldukça zorlu bir parkur ve tırmanış yapan doğaseverler bu haftaki yürüyüşlerini vatan için toprağa düşen şehitlere armağan ettiler.

Oltu Doğaseverler Grubu Başkanı Osman Arslan, İnci ve Alatarla köyü sınırları içerisinde bulunan bölgenin en yüksek dağı olan Akdağ'ın zirvesine yürüdüklerini belirtti.

Zirveye tırmanışta bir mola verdiklerini aktaran Doğaseverler Grup Başkanı Osman Arslan, "Bu haftaki yürüyüşümüzü bu güzelim vatan için toprağa düşen tüm şehitlerimize armağan ediyoruz. Yanımıza aldığımız ayyıldızlı bayrağımızı zirveye kadar taşıyarak en yüksek noktasına diktik. Gruptaki tüm arkadaşlarıma bu zorlu parkur boyunca gösterdikleri gayretten ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Yaklaşık 2,5 saatlik zorlu bir yürüyüşten sonra Akdağ'ın zirvesine ulaşan doğasever grup, ayyıldızlı bayrağı zirveye dikti.

Daha sonra şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunan grup ardından birer Fatiha okuduktan sonra 15 kilometrelik parkuru sorunsuz bir şekilde tamamladılar. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oltulu Doğa Severler Şehitler İçin Yürüdüler - Son Dakika


Advertisement