Ölüm Döşeğinde Atlarına Son Veda - Son Dakika
Dünya

Ölüm Döşeğinde Atlarına Son Veda

ABD'de Robert Gonzales isimli Vietnam Savaşı gazisi son nefesini vermeden önce çok sevdiği iki atıyla vedalaştı.

24.05.2016 16:05

ABD'de Robert Gonzales isimli Vietnam Savaşı gazisi son nefesini vermeden önce çok sevdiği iki atıyla vedalaştı. Vietnam Savaşı'nda 1970'de yaralandıktan sonra felç geçiren 65 yaşındaki Robert'ın, son isteği çok sevdiği atları Sugar ve Ringo'ya veda etmekti.

Önceki gün cumartesi günü iki at San Antonio'daki Audie L. Murphy hastanesinin bahçesine getirilerek sedyedeki Robert'la buluşturuldu. Hastane sözcüsü Lupe Hernandez, "Atların yanında olduklarının farkındaydı, gözlerini açtı. Atlar da onu öptü" dedi. Karısı Rosario Gonzales ise "Atlar onun hayatı. 40 yıldır atları büyütüp eğitmiştik" dedi.

Ölüm Döşeğinde Atlarına Son Veda
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Ölüm Döşeğinde Atlarına Son Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • AyNur: Hayvan sevgisi bir başka gercekten 13 21 Yanıtla
    ninesi: evladim aynur sen tüm gün internet basinda durmadan ona buna laf yetistirecegine kocana yemek hazirlasan,elbiselerini ütülesen,camasirlarini yikasan,evi temizlesen,cocuklarla ilgilensen kaza namazlarini ve oruclarini tutsan,kuran okusan zikir ceksen,komsularina hal hatir sorsan muhtaclara yardim etsen parklara gidip temiz hava alsan olmazmi sanki,,? dediklerimi yapiyorsan helal olsun,yapmiyorsan psikolojin yakinda bozulur aman dikkat et aynurcugum. 43 6
  • kaan: atesin bol olsun mahsum vietnam halkindan ne istediniz 14 4 Yanıtla

Advertisement