Omurilik Felçlileri Derneğinden İşadamına Plaket - Son Dakika
Yerel

Omurilik Felçlileri Derneğinden İşadamına Plaket

Omurilik Felçlileri Derneğinden İşadamına Plaket

Giresun’un Görele ilçesinde Görele Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Görele şubesi tarafından derneğe katkılarından dolayı hayırsever işadamı Nevzat Somuncu’ya teşekkür plaketi verildi.

07.01.2014 12:10

Giresun'un Görele ilçesinde Görele Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Görele şubesi tarafından derneğe katkılarından dolayı hayırsever işadamı Nevzat Somuncu'ya teşekkür plaketi verildi.

Dernek binasında düzenlenen plaket töreninde konuşan ve her zaman engelli vatandaşların yanlarında olduğunu belirten hayırsever işadamı Nevzat Somuncu, "Bunu düşünmeniz bile yeter bu ödülü bana layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum. Ben size verdiğim sözü tam olarak yerine getiremedim. Bu yüzden sizden özür diliyor ve en kısa zaman içeresinde size verdiğim sözü yerine getireceğime söz veriyorum. Belki bu gün engelsiziz ama yarın için hiç kimse garanti veremez. Engelli vatandaşlarımızı düşünmeliyiz" dedi.

Engelli vatandaşların sıkıntılarını dile getiren dernek başkanı Asiye Divli, derneğin yapmış olduğu çalışmalara destek veren hayırsever işadamı Nevzat Somuncu'ya ve kendilerine destek veren herkese yürekten teşekkür ettiğini söyledi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Omurilik Felçlileri Derneğinden İşadamına Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement