Önderoğlu, Ytso Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı Görevinden Ayrıldı - Son Dakika
Güncel

Önderoğlu, Ytso Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı Görevinden Ayrıldı

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Birol Önderoğlu'nun görevinden ayrıldığı bildirildi.

25.08.2016 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Birol Önderoğlu'nun görevinden ayrıldığı bildirildi.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan yaptığı yazılı açıklamada, 17 Mayıs 2013'te yapılan YTSO Yönetim Kurulu Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri seçimleri sonrasında kanunun öngördüğü şekilde 9 kişiden oluşturulan yönetim kurulunun 3 yılı aşkın bir süredir çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

Becan, açıklamasında şunları kaydetti:

"24 Ağustos'ta yapmış olduğumuz Olağan Yönetim Kurulu toplantımızda, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Birol Önderoğlu kendi isteği ile istifa dilekçesini sunarak Yönetim Kurulu üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılmış, YTSO organ seçimleri neticesinde oluşan yedek üyenin Yönetim Kuruluna daveti resmi olarak yapılmıştır. Birlikte görev yaptığımız süreler içerisinde yaptığı çalışmalardan dolayı Birol Önderoğlu'na teşekkür ediyor, iş hayatında başarılar dileyerek, yeni göreve başlayacak olan Yönetim Kurulu üyemize de hoş geldin diyerek, hayırlı olmasını diliyorum. "

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Önderoğlu, Ytso Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı Görevinden Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement