Oneplus 2'le Çekilmiş Örnek Fotoğraflar - Son Dakika
Teknoloji

Oneplus 2'le Çekilmiş Örnek Fotoğraflar

Oneplus 2\'le Çekilmiş Örnek Fotoğraflar

Telefonun 13 MP'lik kamerası nasıl performans sergiliyor?

28.07.2015 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

OnePlus 2'de eskisine göre daha yetenekli olan 1/2.6 inç'lik 13 MP kamera sensörü var. Orijinal OnePlus 1.1 mikron piksel aralığına sahip. OnePlus 2'deki ise 1.3 mikron piksel aralığı var, kısaca biraz daha büyük. Bunun teorik olarak avantajı bulunuyor. Büyük piksel daha fazla ışık toplayıp kumlanmayı en aza indirerek, düşük ışıkta daha iyi performans sunuyor. Buna ek olarak OnePlus 2'de lazer odaklama özelliği benimsenmiş. Artı olarak Snapdragon 810 sistem yongası ile gelen iki tane 14 bit görüntü sinyali işleyicisi var.


Kağıt üstünde OnePlus 2 gayet iyi gözüküyor değil mi? Ama neyse ki kameranın nasıl performans sunduğunu gösteren, en azından biraz fikir sahibi olmanızı sağlayacak örnek fotoğraflar var. Aynı zamanda kamera modülünün keskin görsellik için optik görüntü sabitlemeye sahip olduğunu da unutmayalım.


Tabii ki yayınlanan fotoğrafların özenle seçilmiş olduğu insanın aklına geliyor, ancak deniz kıyısındaki kare ve domatesin üstündeki çiğ damlası gayet etkileyici. Siz ne dersiniz?




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Oneplus 2'le Çekilmiş Örnek Fotoğraflar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement