Orduspor Beşiktaş Deplasmanında İlk Peşinde - Son Dakika
Spor

Orduspor Beşiktaş Deplasmanında İlk Peşinde

Orduspor Beşiktaş Deplasmanında İlk Peşinde

Orduspor, deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçını kazanarak hem 3 puan, hem de bu sezon ilk deplasman galibiyetini almak istiyor.

26.04.2013 12:31  Güncelleme: 10:41

Süper Ligde zor günler geçiren Orduspor, deplasmandaki Beşiktaş maçını kazanarak hem 3 puan, hem de bu sezon ilk deplasman galibiyetini almak istiyor.

Teknik direktörü Cevat Güler gözetiminde Durugöl Tesisleri'nde hafta boyunca Beşiktaş maçına hazırlanan mor beyazlı ekip hazırlıklarını tamamladı. Oyuncularıyla bir toplantı düzenleyen Cevat Güler, bu maçın kader maçı niteliğinde olduğunu vurgulayarak mutlaka deplasmandan üç puanla dönülmesi gerektiğini söyledi.

Oyuncularını bireysel hata yapmamaları konusunda da uyaran Cevat Güler, iyi oyun sergilekmelerine rağmen yakaladıkları gol pozisyonlarının gole çevrilemediğinden yakındı. Beşiktaş takımını ve seyircisinin üzerlerinde kuracağı baskıyı çok iyi bildiğini de belirten Cevat Güler, daha sonra şöyle dedi:

"Ne olursa olsun, biz sahada çok çalışarak yakaladığımız pozisyonları gole çevirip 3 puan alacağız. Bu kolay olmayacak, zor bir maç olacak ama kazanacağız. Bu maçı kazanıp moral motivasyonla diğer maçlarımıza bakacağız. Henüz oynanmamış maçlarımız ve 90 dakikalarımız var."

Orduspor'un muhtemel kadrosu şöyle:

Fornezzi- Yussuf, Ferhat Çökmüş, Agustin İniguez, Miguel Garcia, Şamil, Ali, Nizamettin, Anıl, Barral, Stancu

Sakat: Müslüm Yelken

Cezalı: Yok

FOTOĞRAF - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Orduspor Beşiktaş Deplasmanında İlk Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement