Orduspor'da Sezon Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Orduspor'da Sezon Hazırlıkları

Orduspor\'da Sezon Hazırlıkları

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, sezon hazırlıklarını Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

18.08.2014 19:41  Güncelleme: 08:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teknik direktör Fikret Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat süren antrenmana, hafif sakatlığı bulunan Ziya Alkut ve izinli olan kaleci Valery Fomichev katılmadı.

Antrenmanda oyuncular, koşunun ardından yarı sahada taktik çalışması yaptı.

Kulüp genel koordinatörü Sebahattin Albayrak, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, yüzde 70 civarında lige hazır olduklarını söyledi.

Ligde mücadele edecekleri rakiplerine oranla çok düşük maliyetle kurulu bir ekip olduklarını ifade eden Albayrak, şöyle konuştu:

"Mesela ligin ilk haftasında karşılaşacağımız Kayserispor takımının sadece ilk 11'inde oynayan oyuncuların maliyeti 14 milyon lira civarında. Şimdi rakibimizle bizim aramızda en az 10 milyon lira gibi fark var. Yani sezon öncesi ligimizde böyle çok büyük maliyetlerle kurulmuş takımlar var. Ama illa başarılı olacakları anlamına gelmiyor. Bu durumları daha önce çok yaşadık. Bizim amacımız performans kalitesi yüksek bir takım ortaya çıkarmak. Bunun da parayla pulla bir alakası olmadığını biliyoruz. Düşük maliyetle kurulmuş bir ekip olarak görünebiliriz, ama performans açısından takımımızın bu ligi rahatlıkla götürebileceğini düşünüyoruz."

Sebahattin Albayrak, lige günde yaptıkları çift antrenmanlarla hazırlandıklarını belirterek, "Bizim sakatlıktan çıkan, üç, dört haftaya daha ihtiyacı olan oyuncularımız var. Bunların yanında açığını kapatan arkadaşlarımızda var. Böyle bakıldığında, yüzde 70 civarlarında lige hazır olduğumuzu söylemek mümkün" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor'da Sezon Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement