Orduspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Orduspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Orduspor\'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Orduspor Kulübü Başkan Yardımcısı Türkmen: "Hazırlık maçları hiçbir zaman ölçü olmamıştır, bu maçlar oyuncuların birbirlerini tanımaları için çok önemli" "Biri orta saha diğeri forvet olmak üzere iki oyuncu daha alarak transferi kapatacağız"

27.07.2013 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü Başkan Yardımcısı Tahsin Türkmen, "Hazırlık maçları hiçbir zaman ölçü olmamıştır, bu maçlar oyuncuların birbirlerini tanımaları için çok önemli" dedi.

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada Bolu'da sürdürdükleri yeni sezon hazırlıklarının sorunsuz şekilde devam ettiğini söyledi.

Kampta antrenmanların yanı sıra hazırlık maçları da oynamaya başladıklarını ifade eden Türkmen, şöyle konuştu:

"Takım olarak yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Genelde sabah antrenman akşam ise hazırlık maçları oynuyoruz. Ama burada şunun altını özelikle çizmek istiyorum. Hazırlık maçları hiçbir zaman ölçü olmamıştır, bu maçlar oyuncuların birbirlerini tanımaları için çok önemli. Çünkü yeni bir takım kurduk. Oyuncuların takım olabilme adına zamana ihtiyacı var. İnşallah lige kadar hazır hale geleceğiz."

Türkmen, transfer çalışmalarına ilişkin de bilgi vererek, "Biri orta saha diğeri forvet olmak üzere iki oyuncu daha alarak transferi kapatacağız. İkisi de yabancı olan transferler için uzun zamandır çalışmalarımız sürüyor. Sonuçta transfer olayı kolay değil. Ancak kısa süre içerisinde çözeceğimizi umut ediyorum" dedi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement