Orduspor'da yeni sezon hazırlıkları - Fikret Yılmaz - Son Dakika
Spor

Orduspor'da yeni sezon hazırlıkları - Fikret Yılmaz

Orduspor\'da yeni sezon hazırlıkları - Fikret Yılmaz

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un teknik direktörü Fikret Yılmaz, "Orduspor geçen sene finali yapamamış olsa da başarılı bir sezon geçirdi, inşallah biz bu bayrağı alarak ilerilere taşımak istiyoruz" dedi.

11.07.2014 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un teknik direktörü Fikret Yılmaz, "Orduspor geçen sene finali yapamamış olsa da başarılı bir sezon geçirdi, inşallah biz bu bayrağı alarak ilerilere taşımak istiyoruz" dedi.

Yılmaz, yeni sezon hazırlıkları öncesi Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri'nde teknik kadro ile basın toplantısı düzenledi.

Burada yaptığı konuşmasına yeni sezonun Orduspor camiasına hayırlı olmasını dileyerek başlayan Yılmaz, yürek ve niyetleri temiz bir kadro olarak başarıya ulaşacaklarını söyledi.

Sezon başında büyük hedefler koymanın "erkenci" bir yaklaşım tarzı olduğunu ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Orduspor geçen sene finali yapamamış olsa da başarılı bir sezon geçirdi ama maalesef bunu lige çıkarak taçlandıramadı. İnşallah biz bu bayrağı alarak ilerilere taşımak istiyoruz ancak hiçbir zaman hedefi büyük göstermemeliyiz. Orduspor takımı tabi ki sahaya önce yenmeye daha sonra da yenilmemeye çıkar. Burada önemli olan nokta hedef gösterilen takımlara kaşı diğer takımlar sahaya daha konsantre çıkarlar. Onun için biz sessiz ve sakin olarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Allah'ın izniyle yüreğimiz temiz, niyetimiz temiz başarılı olacağız."

- "Çok zor bir lig"

Yılmaz, mücadele edecekleri PTT 1. Lig'in çok zor bir lig olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

"Yani bu ligde başarılı olmak kolay değil. Bir de hedef takım olursanız işiniz çok zorlaşır. Öyle bir durumda Orduspor'un 20 milyon lira para harcaması gerekir. Bu tip şeylere dikkat etmek lazım. Şimdiye kadar alınan oyuncuların hepsi karakterli oyuncular. İnşallah güzel birliktelikle iyi bir takım oluruz. Zaten iyi bir takım olduğumuzda başarı kendiliğinden gelecektir."

- Transfer çalışmaları

Toplantıya katılan Orduspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Tahsin Türkmen ise transfer çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Bir yabancı forvet alarak şimdilik transferi kapatacaklarını anlatan Türkmen, "Pazartesi büyük ihtimalle yeni oyuncumuz Ordu'ya gelerek takıma katılacak. İç transferde Subasic, bildiğimiz kadarıyla bir takımla anlaştı. İonita'nın kendisine takım bulmasını bekliyoruz. Kamp sonrası eğer hocamız transfer isterse yeniden bir değerlendirme yapacağız" ifadelerini kullandı.

-Teknik direktör Fikret Yılmaz

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor'da yeni sezon hazırlıkları - Fikret Yılmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement