Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen Gündemi Değerlendirdi - Son Dakika
Spor

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen Gündemi Değerlendirdi

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen Gündemi Değerlendirdi

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor’da kulüp başkanı Nedim Türkmen, son günlerde Orduspor’un içinde bulunduğu mali kriz ve hakkında çıkan istifa söylentileri hakkında basın toplantısı düzenledi.

03.09.2014 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da kulüp başkanı Nedim Türkmen, son günlerde Orduspor'un içinde bulunduğu mali kriz ve hakkında çıkan istifa söylentileri hakkında basın toplantısı düzenledi.

Kulüp binasında düzenlenen basın toplantısına başkan Nedim Türkmen ile birlikte çok sayıda yönetici katıldı. İstifa söylentileri hakkında konuşan Nedim Türkmen, "Şehrin takımına destek olmayanlara dikkat çekmek için ve insanları biraz da bu konuya yoğunlaştırmak için 'ben istifa ediyorum, bırakıyorum' dedim. Ondan sonra gelişen süreç sanıyorum belli bazı şeylerin anlaşmasına yardımcı olmuştur diye düşünüyorum" dedi.

Transfer tahtasını açtıklarını belirten Başkan Nedim Türkmen, "Pazartesi günü yönetici arkadaşlar 400 bin TL para buldular. 2,5 milyon TL de ben buldum ve transfer tahtamızı açtık. Çoğu oyuncunun borcunu ödedik, bazı oyuncuların borcunu da Ocak ayında ödemek üzere, yaklaşık 3 milyonluk ödeme yaparak 24 oyuncumuzun lisansını çıkardık. Biz Orduspor için büyük fedakarlıklar yaptık. Benim için bu süreç devam ederse Orduspor ile yaptığım son fedakarlık olacak. Borcu olan her kulüp yok olup gitmez, öyle olsaydı Türkiye liginde 4 takım kalırdı" diye konuştu.

Sponsorluk konusunda desteğin az olduğunu vurgulayan Türkmen, "Bizim yılda 10 milyon TL sponsor ve reklam gelirimiz olsa ben taraftara 'kombine alıyor musun, almıyor musun' tartışmasına girmem. Bizim arkamızda Kardemir, Çaykur ve belediye gibi imkanlar yok. Kişilerin imkanlarıyla bunu götürebilmek de mümkün değildir" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen Gündemi Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement