Ordusporlu Futbolcular, Adanaspor Maçı Öncesi İddialı - Son Dakika
Spor

Ordusporlu Futbolcular, Adanaspor Maçı Öncesi İddialı

Orduspor'un orta saha oyuncuları Ali Güzeldal ile Umut Sönmez, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Adanspor maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

11.09.2014 18:56  Güncelleme: 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un orta saha oyuncuları Ali Güzeldal ile Umut Sönmez, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Adanspor maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

Durugöl Tesislerinde gazetecilere açıklama yapan Güzeldal ve Sönmez, hedeflerinin Adanaspor karşısında 3 puan almak olduğunu söyledi.

Orduspor'un 10 numaralı forma giyen oyuncusu Ali Güzeldal, tek düşüncelerinin Adanaspor maçı olduğunu belirterek, 3 puan veya tek puan düşündüklerini, mağlubiyeti akıllarından bile geçirmediklerini dile getirdi.

Adana deplasmanından puan veya puanlarla dönmek istediklerini aktaran Güzeldal, "Adanaspor maçı hazırlıklarımız devam ediyor. Son olarak Samsunspor ile bir hazırlık müsabakasında karşılaştık. İyi bir oyun sergiledik. Şimdi önümüzde Adanaspor maçı var. En iyi şekilde oraya hazırlanıyoruz. Kesinlikle puanla dönmek istiyoruz. Ya 3 puan ya da tek puan. Mağlup olmayı zaten aklımızdan geçirmiyoruz. Umarım bizim için iyi olur" dedi.

Taraftarlardan destek beklediklerinin altını çizen Güzeldal, şunları dile getirdi:

"Hazırlık maçlarında galibiyet çok önemli değil. Birlik, beraberlik adına gayet güzel şeyler oldu. Taraftarlarımız takımı en iyi şekilde destekledi. Biz de elimizden gelenin en iyisini yaptık. Bundan sonra da destek bekliyoruz. Samsunspor bizim için hazırlık maçıydı. Bizim için önemli olan lig. Hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Benim de hedeflerim var ama önemli olan takımın başarılı olmasıdır."

- Umut Sönmez

Orduspor'un gurbetçi oyuncusu Umut Sönmez de Adanaspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına devam ettiklerini belirterek, mutlak kazanmak istediklerini ifade etti.

Adanaspor ile oynanacak maç öncesinde morallerinin yerinde olduğunu belirten Sönmez, "Samsunspor ile hazırlık maçında iyi oynadık ama kazanamadık. Hazırlık maçı olduğu için o kadar önemli değil. Adanaspor maçı hazırlıklarımız iyi devam ediyor. Çok iyi durumdayız. İnşallah Adanaspor maçını kazanacağız. Bizim tek isteğimiz taraftarlardan sezon boyunca bizleri desteklemeleri" diye konuştu.

Muhabir: Hayati Akçay

Yayınlayan: Orhan Topal

Ordusporlu Futbolcular, Adanaspor Maçı Öncesi İddialı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ordusporlu Futbolcular, Adanaspor Maçı Öncesi İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement