Ordusporlu Ümit Tütünci'den Transfer Açıklaması - Son Dakika
Spor

Ordusporlu Ümit Tütünci'den Transfer Açıklaması

Ordusporlu Ümit Tütünci\'den Transfer Açıklaması

Tütünci: "Bizi kimse yarı yolda bırakmadığı sürece biz de kimseyi yarı yolda bırakmayız"

26.08.2014 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un forvet oyuncusu Ümit Tütünci, hakkında çıkan transfer haberlerinin asılsız olduğunu söyledi.

Tütünci, Durugöl Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, hakkında çıkan haberlere açıklık getirerek, "Ben başka takımla anlaşmadım" dedi.

Orduspor'da mutlu olduğunu belirten Tütünci, şöyle konuştu:

"Başka bir takımın Orduspor oyuncusuna talip olması gayet normal bir şey ama bizim kimseyi bırakıp gittiğimiz yok. Gitseydik zaten burada olmazdık. Bazı sıkıntılarımızın olduğu ortada. O sıkıntılar için de burada herkes gibi ben de hocalarım olsun, yönetim olsun, oyuncu arkadaşlarım olsun mücadele ediyoruz.  Orduspor benim için çok özel bir takım. Bu kadar basit bir şekilde bu haberlerle beni yıpratmaya veya Orduspor ile karşı karşıya getirmeye çalışmasınlar."

Sıkıntılar çözüldüğü takdirde bir sıkıntı yaşanmayacağına dikkati çeken Tütünci, şunları kaydetti:

"Biz de aile geçindiriyoruz, bizim de profesyonel bir hayatımız var. Profesyonelce bakmamız gerekiyor bazı şeylere ama bizi kimse yarı yolda bırakmadığı sürece biz de kimseyi yarı yolda bırakmayız. Bu çıkan haberler içinde talip olması yönünden söylemiyorum ama 'anlaştı' gibi, 'gidiyor' gibi şeyler yalan. Lütfen kimse bu şekilde haber yaparak kafa karıştırmasın." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ordusporlu Ümit Tütünci'den Transfer Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement