Orhaneli'ne Yüksek Okul - Son Dakika
Yerel

Orhaneli'ne Yüksek Okul

Orhaneli\'ne Yüksek Okul

Uludağ Üniversitesi Rektörü Kamil Dilek ve Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Şetat Madencilik tarafından yaptırılan Meslek Yüksek Okulu inşaatında incelemelerde bulundu.

13.05.2014 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uludağ Üniversitesi Rektörü Kamil Dilek ve Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Şetat Madencilik tarafından yaptırılan Meslek Yüksek Okulu inşaatında incelemelerde bulundu.

Tamamlandığında 10 bölümde bin 200 öğrencinin okuyacağı yüksek okulun yapımı sürüyor. İnşaatı gezen Rektör Dilek, "Uludağ Üniversitesi sadece bilimsel bir kurum değil, bütün şehrin sosyal  dokusuna hitap eden bir kurum. Birçok sıkıntı yaşamamıza rağmen ilçelerdeki varlığımız taşraya hareket kazandırıyor" dedi.

İnşaatın yapımını üstlenen merhum Şeyhmuz Tatlıcı ve ailesine teşekkür eden Belediye başkanı İrfan Tatlıoğlu, "Orhaneli çok güzel bir eğitim yuvasına kavuşuyor. Öğrenci ve eğitim şehri Orhaneli için geri sayıma geçtik.  Biz yüksekokulu ve öğrencileri müşteri gibi değil, misafir olarak görüyoruz. Eski Taş Mektep binamız aslına uygun olarak restore edildi. Burası hem üniversiteye, hem de ilçe halkına sosyal tesis olarak hizmet verecek" diyerek, proje hakkında Rektör Dilek'i bilgilendirdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orhaneli'ne Yüksek Okul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement