Orhangazi Belediyesi'nden 500 Üniversite Öğrencisine Burs - Son Dakika
Yerel

Orhangazi Belediyesi'nden 500 Üniversite Öğrencisine Burs

Orhangazi Belediyesi\'nden 500 Üniversite Öğrencisine Burs

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 2014-2015 eğitim öğretim sezonunda 500 üniversite öğrencisine burs verdiklerini söyledi.

06.12.2014 18:21

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 2014-2015 eğitim öğretim sezonunda 500 üniversite öğrencisine burs verdiklerini söyledi.

Orhangazi Belediyesi, çeşitli üniversitelerde okuyan 500 üniversite öğrencisi için her ay düzenli olarak 100'er Lira eğitim bursu vermeye başladı. Yeni Eğitim yılının başlaması ile birlikte Orhangazi Belediyesi belirlenen 500 öğrencinin hesabına ilk paraları yatırdı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Belediyesi olarak daha önce ilk ve orta öğretimdeki öğrenciler için birçok destek sağladıklarını belirterek, "Yüksek öğrenim konusunda da Orhangazi Meslek Yüksek Okulu Binası'nın Orhangazi'ye kazandırılması konusunda çeşitli çalışmalarımız olmuştu. Buna ilave olarak üniversite öğrencileri için yapılacak olan yurt binası için arsa tahsisini de bir süre önce meclis kararı ile gerçekleştirdik" dedi.

Başkan Çağlayan, daha önce uygulanmayan öğrenci bursu çalışmasını da bir süre önce başlattıklarını belirterek, "Bu konuda başvurularımızı aldık. Kim olduğuna hiçbir şekilde bakmadan, ayrım yapmadan müracaat yapan tüm öğrencilerimize burs verdik. Öğrencilerimizin eğitim hayatına bir miktar da olsa katkı koymaktan dolayı mutluyuz. Eğitim öğretim dönemi boyunca her ay öğrencilerimizin hesabına burslarını yatıracağız. İlk burs taksitlerimizi yatırdık. Üniversite öğrencilerimiz eğitim hayatlarını en iyi şekilde sürdürsün, okulunu tamamlasın ülkemize ve ilçemize en güzel hizmetleri versin istiyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orhangazi Belediyesi'nden 500 Üniversite Öğrencisine Burs - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement