Orhangazi'de Bulunan Ceset - Son Dakika
Yerel

Orhangazi'de Bulunan Ceset

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bulunan cesedin bir süredir kayıp olan İbrahim Yerli'ye ait olduğunun belirlenmesi üzerine aileye teslim edilen cenaze, toprağa verildi.

24.02.2015 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bulunan cesedin bir süredir kayıp olan İbrahim Yerli'ye ait olduğunun belirlenmesi üzerine aileye teslim edilen cenaze, toprağa verildi.

Cenazeyi, Bursa Adli Tıp Kurumu'ndan baba Yılmaz Yerli ve yakınları teslim aldı. Cenaze, daha sonra Orhangazi'ye bağlı Arapzade Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi. Evin önünde toplanan yakınları, gözyaşı döktü.

Anne Özlem Yerli, cenaze araçtan indirilirken fenalık geçirdi.

İbrahim Yerli, Gazi Orhanbey Camisi'nde ikindi vakti kılınan namazın ardından Orhangazi Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenaze törenine, Yerli'nin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Orhangazi Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Emniyet Müdürü Ramazan Alıcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu arada, olayla ilgili eşiyle gözaltına alınan zanlı Ömer D'nin olayın olduğu günün akşamı bir araç kiraladığı, 5 saat sonra da aracı teslim ettiği öğrenildi. Yapılan incelemede kiralanan araçta kan izine rastlanması üzerine olayın ertesi günü gözaltına zanlının, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı belirtildi.

Zanlı ve eşinin, Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Olay

Kale bölgesinde bir çobanın ihbarını değerlendiren polis ekipleri dün parçalanmış bir erkek cesedi bulmuş, polis ekipleri yaptıkları incelemede cesedin üzerinde kimlik belirleyici bir belge bulamamıştı. Cesedin, bir süredir kayıp olan Orhangazili iş adamı Yılmaz Yerli'nin 18 yaşındaki oğlu İbrahim Yerli'ye ait olabileceği belirtilmişti.

Tanınmayacak durumda olan cesedin, yapılan DNA testi sonrası İbrahim Yerli'ye olduğu tespit edilmişti.

Olayla ilgili Yerli'nin babasının ortak olduğu fırında çalışan Ömer D. (28) ile eşi Merve D. (26), cinayet şüphesiyle gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orhangazi'de Bulunan Ceset - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement