Orhangazi'de Turşu Festivali - Son Dakika
Yerel

Orhangazi'de Turşu Festivali

Orhangazi\'de Turşu Festivali

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bu yıl ikincisi yapılacak olan Gedelek Turşu Festivali’nin ana sponsoru olan belediye ve TSO’nun yöneticileri bir araya geldi.

18.08.2015 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bu yıl ikincisi yapılacak olan Gedelek Turşu Festivali'nin ana sponsoru olan belediye ve TSO'nun yöneticileri bir araya geldi.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ın makamında yapılan toplantıya TSO Meclis Başkanı Erol Hatırlı, Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu, yönetim kurulu üyeleri ve Genel Sekreter Gürol Erol katıldı.

Gedelek Turşu Festivali'nin her yönüyle ele alındığı, bu zamana kadar yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, festivalin geleneksel Zeytin Festivali'nin hemen öncesinde yapılmasının daha faydalı olacağına karar verildi.

Öte yandan, festivallerin iki gün içerisinde peş peşe yapılmasının planlanmasından sonra tanıtım çalışmalarının da genişletilmesi kararlaştırıldı. Buna göre sadece festivaller ve oradaki ürünler değil, Orhangazi'nin bütün değerlerinin tanıtımı yapılacak. Turşu ve zeytinle ilgili üretim alanlarına varan tanıtımlar yapılacak. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orhangazi'de Turşu Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement