Ortaca'da Sağlıksız Ekmeklere El Konuldu - Son Dakika
Yerel

Ortaca'da Sağlıksız Ekmeklere El Konuldu

Ortaca\'da Sağlıksız Ekmeklere El Konuldu

Ortaca Belediyesi’ne bağlı Zabıta Ekipleri yapılan denetimlerde sağlıksız koşullarda satışa sunulan; üretim belgeleri olmayan ve ekmek satan satıcıların ekmeklerine el konuldu.

17.02.2015 09:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortaca Belediyesi'ne bağlı Zabıta Ekipleri yapılan denetimlerde sağlıksız koşullarda satışa sunulan; üretim belgeleri olmayan ve ekmek satan satıcıların ekmeklerine el konuldu.

Yapılan denetimler hakkında bilgi veren Ortaca Belediyesi'nin Zabıta Müdürü Fahrettin Külahlı; "İlçemiz genelinde yapılan denetimlerde sağlıksız koşullarda satışa sunulan üretim ile ilgili belgeleri olmayan ekmeklere Zabıta Müdürlüğü olarak el konuldu. Çok sayıda vatandaşımızdan aldığımız şikayetler sonucunda yapılan çalışmada özellikle ilçe dışından sağlıksız araçlarla satışa sunulan belgeleri olmayan ekmeklere ekiplerimizce müdahale edildi. Ekşiliyurt Mahallesinde ve Dalyan Mahallesinde uygun olmayan araçlarla satışa sunulan ve belgeleri olmayan ekmeklere el konularak idari para cezası uygulanmıştır. Vatandaşlarımızın kapalı araçlar dışında otomobil, kamyonet vb. Araçlarla satışa sunulan ekmekleri satın almaması ve bu şekilde yapılan satışları Zabıta 153 telefonuna ihbar etmelerini önemle rica ediyoruz" dedi - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca'da Sağlıksız Ekmeklere El Konuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement