Ortaokul Öğrencisinin İlgi Oyunu - Son Dakika
Güncel

Ortaokul Öğrencisinin İlgi Oyunu

Ortaokul Öğrencisinin İlgi Oyunu

Bursa'nın İnegöl İlçesinde, evlerine hırsız girmiş izlenimi vermek için odaları dağıtıp, sokak kapısını açık bırakan, bayıltılmış gibi hareketsiz bir şekilde yerde yatan 13 yaşındaki L.Ş., komşularına korku dolu dakikalar yaşattı.

16.04.2015 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl İlçesinde, evlerine hırsız girmiş izlenimi vermek için odaları dağıtıp, sokak kapısını açık bırakan, bayıltılmış gibi hareketsiz bir şekilde yerde yatan 13 yaşındaki L.Ş., komşularına korku dolu dakikalar yaşattı. Kısa sürede belirtilen adrese gelen polisler tarafından hastaneye getirilen L.Ş., gerçeği açıklayıp, anne ve babasının kendisine ilgi göstermesi için böyle davrandığını söyledi. İnegöl'ün TOKİ 1'inci Etap Evleri'nde giriş katında oturan bir tekstil fabrikasında çalışan Emine ve Naci Ş. çiftinin tek çocukları olan L.Ş., bu sabah anne ve babası işe gittikten sonra giriş dahil 5 katlı olan apartmanlarında oturan komşularına korku, polise ise hareketli dakikalar yaşattı. Evlerine giren hırsızların kendisine zarar verdiği izlenimi yaratmak isteyen L.Ş., odaları dağıtıp, yatak odasındaki dolapları açık bıraktıktan sonra evin kapısını aralayıp kafasına sert bir cisim ile vurularak bayıltıldığı izlenimi vermek için yere yattı.

Kapının uzun süre açık olduğunu fark edip içeri bakan komşuları, küçük kızı yerde yatarken görünce hemen yardımına koştu. Evin dağanık olduğunu fark edince hırsızların L.Ş.'yi bayılttığını düşünen apartman sakinleri 155 Polis İmdat'ı arayıp haber verdiler. Kısa sürede eve gelen polis ekipleri çevrede önlem alırken, ayağa kalkan L.Ş. ise ambulansa ile ilçe devlet hastanesine getirildi. Burada çelişkili ifadeler veren L.Ş., gerçeği açıklayıp, anne ve babasının kendisine ilgi göstermesi için bu işi yaptığını söyledi.

Ortaokul öğrencisi olan L.Ş., daha sonra olayı öğrenince hastaneye gelen ailesine teslim edild

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ortaokul Öğrencisinin İlgi Oyunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • m.ü: Yaptığın devletin görevlilerini ve acil hastalara bakması gereken 112acail ambulans görevlilerini meşgul ettin... şu anda başına gerçekten böyle bir olay gelse sence kimse inanır mı... Sonuçta basit kötü bir olay gelmemiş... Çocuklarımız için hoş olmayan bir örnek oldu... Aman ha bir daha hiç olmaması dileğiyle... Oltayı atarken boyundan büyük olmasın... Gelecek balığı kaldiramazsin ... ... yatsıya kadar yanar... 0 0 Yanıtla
  • g.j: Gerizeklı cocuk???? 0 0 Yanıtla
  • g.c: Bizim okulda herkez bunu gerçek saniyor meğerse yalanmiş 0 0 Yanıtla

Advertisement