Oscar Cardozo: Benim Tek İstediğim... - Son Dakika
Spor

Oscar Cardozo: Benim Tek İstediğim...

Oscar Cardozo: Benim Tek İstediğim...

Trabzonspor'un Gençlerbirliği'ni 4-1 mağlup ettiği maça damgasını vuran Paraguaylı yıldız, çok mutlu olduğunu söyledi.

02.12.2014 12:15

Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta karşılaşmalarında sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 4-1'lik skorla mağlup eden Trabzonspor'da yaptığı hat-trick'le galibiyette başrol oynayan Oscar Cardozo maç sonu açıklamalarda bulundu.

Lig TV'ye konuşan yıldız futbolcu çok mutlu olduğunu belirtirken, "Maç topunu hatıra olarak eve götüreceğim. Benim tek yapmak istedim gollerime devam edebilmek. Bunun için de elimden geleni yapacağım." dedi.

Deplasman maçlarında zaman zaman zorlandıklarını ve o nedenle dış sahada daha az gol attığını söyleyen deneyimli golcü, gelecek hafta Beşiktaş ile oynayacakları maç hakkında ise şöyle konuştu: "Beşiktaş maçı çok zor olacak. Takım şu an çok iyi bir hava yakaladı. Beşiktaş deplasmanından alacağımız bir galibiyet takımın havasını iyice değiştirecek."

YUSUF ERDOĞAN'DAN YANAL VURGUSU

Öte yandan takımın başarılı kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan ise Ersun Yanal ile birlikte iyi bir hava yakaladıklarını anlatırken, şöyle devam etti: "Eski hocam zamanında da çok çalışıyordum ancak forma şansı bulamıyordum.  Ersun Yanal ile hem mental olarak hem de saha içinde çok şey değişti. Fenerbahçe'nin geçen seneki şampiyonluğunun tesadüfi olmadığını Ersun hoca ile gördük. Ben de iyi çalışarak Türk futboluna ve takımıma yayarlı olmak istiyorum."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Oscar Cardozo: Benim Tek İstediğim... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement