Osman Özköylü: "Adana Demirspor'un Hiçbir Sorunu Yoktur" - Son Dakika
Yerel

Osman Özköylü: "Adana Demirspor'un Hiçbir Sorunu Yoktur"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, kulüp yönetimi ve futbolcular ile arasında problem olduğu iddialarını sert dille eleştirerek, "Adana Demirspor’un hiç bir problemi yoktur" dedi.

30.09.2015 16:51

Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, kulüp yönetimi ve futbolcular ile arasında problem olduğu iddialarını sert dille eleştirerek, "Adana Demirspor'un hiç bir problemi yoktur" dedi.

Lokum FM'de, Özkan Ürkmez'in sunduğu ve eski milli futbolcu Reşat Yılmaz'ın yorumcu olarak katıldığı programa telefonla katılan Osman Özköylü, herhangi bir futbolcusu ve yönetimle hiçbir problemlerinin olmadığı kaydetti.

Olmayan bir şeyi varmış gibi göstermenin çok terbiyesizce olduğunu belirten Özköylü, "Ben bugün öğrendim bu hadiseyi ve gerçekten çok üzüldüm. Çünkü benim ne bir futbolcu ile bir sorunum olabilir, ne de başka bir insanla. Bunu bu tür insanların ne amaçla yapmak istedikleri belli. Adana Demirspor'un başarısından bunların hiçbir beklentileri yok, aksine Adana Demirspor'un başarısız olmasından nemalanan ve bundan avanta sağlayan insanlar bunlar. Ben bu tip insanların ne olduğunu da biliyorum. Adana Demirspor taraftarlarına buradan bir şey söyleyeceğim; eğer onların nezdinde bana birazcık güvenleri varsa bu laflarımı iyi dinlesinler, Adana Demirspor'un hiçbir sorunu yoktur. Sadece son iki maç dışında ne hoca başkan arasında, ne hoca ile futbolcular arasında hiçbir sorun yoktur. Gerçekten bunları yapmak Adana Demirspor'a zarar veriyor ve bu kulübün büyük taraftarları da bu insanları bilsinler" şeklinde konuştu.

Özköylü, bu tür iddiaların devam etmesi durumunda hakkını yasal yollardan arayacağını da sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osman Özköylü: 'Adana Demirspor'un Hiçbir Sorunu Yoktur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement