Osmangazi'de Taksi Durakları Yenileniyor - Son Dakika
Güncel

Osmangazi'de Taksi Durakları Yenileniyor

Osmangazi\'de Taksi Durakları Yenileniyor

Osmangazi Belediyesi tarafından yenilenen Hürriyet Taksi Durağı, Başkan Mustafa Dündar tarafından hizmete açıldı.

27.07.2016 16:18  Güncelleme: 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Dündar, "Taksici esnafımızın, vatandaşa daha iyi hizmet sunması adına başlattığımız yenileme çalışmalarımız ile ilçedeki durakları modern ve kullanışlı bir hale getiriyoruz" dedi.

Hürriyet Meydanı'ndaki durağı ziyaret ederek hizmete açan Osmangazi belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Taksici esnafımızdan gelen talep üzerine başlattığımız, durakların yenilenmesi çalışmalarımız devam ediyor. İlk etapta Hürriyet, Bağlarbaşı ve Gençosman mahallelerimizdeki taksi duraklarını yeniledik. Geçtiğimiz hafta hizmete açtığımız Bağlarbaşı Taksi Durağı'nın ardından Hürriyet Taksi Durağını da taksici esnafımızın hizmetine sunduk. Yeni bir mimari tasarım uygulaması ile yaptığımız durakların her biri 15 metrekare büyüklüğünde. İçerisinde ofis, mutfak ve tuvaleti bulunan son derece kullanışlı duraklar, aynı zamanda taşınabilir özelliğe sahip" dedi.

Yeni durak binasının, hem görünüm, hem de kullanım olarak son derece konforlu olduğunu belirten taksiciler, kendilerine böyle bir hizmet sunduğu için Başkan Dündar'a teşekkür etti. Önceki duraklarının oldukça küçük ve kullanışsız olduğunu ifade eden taksiciler, "Yeni durağımız, son derece şık ve kullanışlı. Sıra bekleyen arkadaşlarımız dışarıda beklemek zorunda kalmıyor. Birlikte oturup mutfağımızda çayımızı ve yemeğimizi yapabiliyoruz. Yeni duraklarımız sayesinde artık vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verebiliyoruz. Bunu da Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar'a borçluyuz"diye konuştu.

Başkan Dündar, hizmete açılan Hürriyet taksi durağı esnafına, Türk bayrağı ve Osmangazi filaması hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmangazi'de Taksi Durakları Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement