Osmangazi'den Muhteşem Geri Dönüş - Son Dakika
Güncel

Osmangazi'den Muhteşem Geri Dönüş

Osmangazi\'den Muhteşem Geri Dönüş

Anadolu Üniversitesi'ni son dakikalarda bulduğu sayılarla 27-25 yenerek Süper Lig iddiasını sürdürdü.

30.03.2015 11:57

Bayanlar Hentbol 1. Ligi'nde zirve mücadelesi veren Osmangazi Belediyespor, şampiyonluk yolunda en büyük rakiplerinden bir tanesi olan

Dikkaldırım Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya Osmangazi Belediyespor, istediği gibi başlayamadı. Hücumda sayı bulmakta zorlanan Osmangazili bayan hentbolcular, savunmada da basit hatalar yapınca ilk yarıyı 15-10 geride kapattı. İkinci yarıya da tutuk başlayan ve rakibin attığı sayılara karşılık vermekte zorlanan Osmangazi Belediyespor, farkın açılmasına engel olamayınca karşılaşmada 10 sayı geriye düştü.

İkinci yarının ortalarına doğru toparlanan ve hücumda arka arkaya saylar bulan Osmangazi Belediyespor, savunmada da kalesinin önüne adeta duvar örerek rakip hücumculara geçit vermedi.. Yakaladığı çıkışla farkı hızla eriten ve karşılaşmanın son iki dakikasına 2 sayı geride giren Osmangazili hentbolcular, son dakikalarda rakibe sayı şansı tanımadı ve arka arkaya bulduğu sayılarla da maçı 27-25 kazandı.

Şampiyonluk yolundaki en büyük rakiplerinden bir tanesi olan Anadolu Üniversitesi'ni yenerek ligdeki 17'inci galibiyetini alan ve puanını 34'e yükselten Osmangazi Belediyespor, Süper Lig hedefine bir adım daha yaklaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmangazi'den Muhteşem Geri Dönüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement