Osmangazi Mahallesinde Yollar Asfaltlanıyor - Son Dakika
Yerel

Osmangazi Mahallesinde Yollar Asfaltlanıyor

Osmangazi Mahallesinde Yollar Asfaltlanıyor

İlçe genelinde eksik görülen bölgelerde asfalt, kaldırım ve kilit taşı çalışması yapan Şehitkamil Belediyesi, Osmangazi Mahallesi’nde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

03.09.2015 11:29

İlçe genelinde eksik görülen bölgelerde asfalt, kaldırım ve kilit taşı çalışması yapan Şehitkamil Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan asfalt çalışmalarından memnun kalan vatandaşlar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür etti.

İlçe genelinde bozuk ve bakımsız yol bırakmamak adına çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Şehitkamil Belediyesi, son olarak Osmangazi Mahallesi'nde eksik görülen bölgelerde asfalt çalışması başlattı. Asfalt çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan tam not aldı.

Şehitkamil Belediyesi tarafından mahallerinde yapılan asfalt çalışmalarından memnun kalan vatandaşlar, "İlçe genelinde bozuk ve bakımsız yol bırakmayan Şehitkamil Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmaları mahalle sakinleri olarak dikkatle takip ediyoruz. Belediyemiz, ilçemizi daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek adına bütün gayreti gösteriyor. Bozuk ve bakımsız olan yollarımızı yeniden düzenleyerek asfalt yapmaya başladı. Şuanda ekipler kaliteli bir hizmetin ortaya çıkması için büyük bir özveriyle asfalt döküm işlemlerini yapıyor. Mahalle sakinleri olarak yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Mahallemiz yollarıyla, parklarıyla, artık daha düzgün ve daha modern bir mahalle haline geldi. Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na ve ekibine bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz, bu tür hizmetlerin de devamını diliyoruz" şeklinde konuşarak yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade ettiler. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmangazi Mahallesinde Yollar Asfaltlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement