Otizm Farkındalık Günü - Son Dakika
Güncel

Otizm Farkındalık Günü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Sergiden görüntüler Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Erhan Günay'ın sergiyi açması Erhan Günay'ın konuşması Afyonkarahisar Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Olcay Gönen konuşması Otizm Farkındalık Günü 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamında Afyonkarahisar Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Afyonkarahisar Otistik Çocuklar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince bir sergi açıldı.

02.04.2016 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Sergiden görüntüler

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Erhan Günay'ın sergiyi açması

Erhan Günay'ın konuşması

Afyonkarahisar Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Olcay Gönen konuşması

Otizm Farkındalık Günü

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamında Afyonkarahisar Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Afyonkarahisar Otistik Çocuklar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince bir sergi açıldı.

Afyonkarahisar'da bir alışveriş merkezinde düzenlenen sergi açılışına, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Erhan Günay, Afyonkarahisar Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Olcay Gönen katıldı.

Günay, burada yaptığı konuşmada, 2 Nisan Otizm Farkındalık günü dolasıyla çocukların ve okulların yapmış olduğu eserleri bir gün boyunca sergileyeceklerini söyledi.

"Çocukları ne kadar toplumsal hayata adapte edersek bu sıkıntıyı da en güzel şeklide ailelerle, okulla, öğretmenlerle hep beraber aşabileceğimizi düşünüyorum" diyen Günay, serginin hayırlı olmasını diledi.

Afyonkarahisar Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Olcay Gönen ise 2 Nisan'da tüm dünyada Otizm Farkındalık Günü ile ilgili etkinlikler yapıldığını belirtti.

Gönen, "Biz de burada okulumuz olarak çocuklarımızın yapmış olduğu çalışmalardan oluşan bir sergi açılışı yaptık. Resim ve sınıf öğretmenlerimiz eşliğinde öğrencilerimiz tarafından el sanatlarıyla ilgili çeşitli çalışmalar yapıldı. Boyama çalışmaları, baskı çalışmaları gibi ürünlerimizi burada sergiliyoruz" diye konuştu.

Otizm Farkındalık Günü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Otizm Farkındalık Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement