Otogarda Bayram Dönüşü Çilesi Başladı - Son Dakika
Güncel

Otogarda Bayram Dönüşü Çilesi Başladı

Otogarda Bayram Dönüşü Çilesi Başladı

Uzun süren yolculukların ardından memleketlerinden İstanbul'a dönen vatandaşları taşıyan otobüsler otogarda yoğunluk oluşturdu. Bu durum hem yolcuları hem de şoförleri isyan ettirdi.

26.09.2015 09:40  Güncelleme: 10:07

Bayrampaşa Büyük Otogarı girişinde bayram dönüşünde yoğunluk yaşanmaya başladı. 9 günlük tatilin ardından İstanbul'a dönen tatilcileri taşıyan otobüsler, otogar girişinde uzun kuyruklar oluşturdu. Otobüste beklemekten sıkılan yolcular valizlerini alarak yürümeyi tercih etti. Otobüs şoförleri de yolların açık olduğunu ama otogara girişte her bayram dönüşü sorun yaşadıklarını belirtti.

OTOBÜSLER OTOGARA GİREMEDİ

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin bitmesi ve 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı'nın Pazartesi başlayacak olması İstanbul'a dönüşü çileye çevirdi. Uzun süren yolculukların ardından memleketlerinden İstanbul'a dönen vatandaşları taşıyan otobüsler otogarda yoğunluk oluşturdu. Büyük İstanbul Otogarı'na girmeye çalışan otobüsler bağlantı yollarında oluşan uzun araç kuyruğunda beklerken, bazı yolcular otobüslerden inerek yürümeyi tercih etti.

ŞOFÖRLER İSYAN ETTİ

Otogar girişinde beklemekten sıkılan yolcular duruma isyan etti. Yasak olmasına rağmen otobüs sürücüleri vatandaşların ısrarı üzerine yol ortasında yolcuları indirmek zorunda kaldı. Otobüsten bavullarını alan yolcular, otogara yürüyerek gitti. Her bayram dönüşü aynı çileyi çektiklerini belirten otobüs şoförleri yetkilerin durumu düzeltmesini istedi.

"İCRAAT YOK"

Bir otobüs şoförü "Her sene buraları basın olarak çekiyorsunuz. Düzelmiyor. İcraat yok" dedi. Bir yolcu otobüsten indiğini 1 kilometreden fazla yürüdüğünü belirterek, "Otobüs daha yarım saat gelemez" dedi.



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otogarda Bayram Dönüşü Çilesi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Kafana CHP kadar taş düşsün...: Erbaa sen içiyosun sabah sabah anlamadım 11 4 Yanıtla
  • HEPAYNIKİŞİ: Urfa, adana, aksaray, van, kalkiyor, kalkiyor, kimse kalmasin...nere gitcen gurban...? 3 11 Yanıtla
  • Emin: Istanbul artık yaşanacak gibi değil cok kalabalık yoğun insan feci şekilde sıkılıyor 8 5 Yanıtla
  • Bir TÜRK: Her zaman diyorum ist.bitti artik. 11 0 Yanıtla
  • roketci : beter olsunlar 3 5 Yanıtla
  • tek bayrak: hac organizasyonun dan bahsedenler,kendi proplemlerine bakmadan konuşmasın!!!!!!!!! 7 0 Yanıtla

Advertisement