Otomobil Kazanan Yarışmacı Sevinci Abarttı - Son Dakika
Medya

Otomobil Kazanan Yarışmacı Sevinci Abarttı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasında araba kazanan çiftin sevinci hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri şaşırttı.

17.11.2014 15:10  Güncelleme: 16:00

Kanal D'nin, sunuculuğunu İlker Ayrık'ın yaptığı beğeni ile izlenen yarışma programı 'Ben Bilmem Eşim Bilir'de yarışmanın galibi olan Demet- Ertan Demir çiftinin sevinci damgasını vurdu.

NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI

Final etabı olan "Seken Top" la heyecanlı bir oyun yaşayan çift, Ertan Bey'in attığı topla galibiyeti kazandı. Son model arabayı kazanan çift sevinçten ne yapacağını şaşırdı.

İLKER AYRIK'IN ZOR ANLARI

Önce birbirlerine sarılan çift daha sonra ilker Bey'i kucaklayıp öpmeye başlayınca ortaya komik görüntüler çıktı. Çift sevincini yaşarken, İlker Ayrık zor anlar yaşadı.

Otomobil Kazanan Yarışmacı Sevinci Abarttı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Otomobil Kazanan Yarışmacı Sevinci Abarttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • MHP1453C*: Iyi iste ilk Provalarini Yapmislar. . . 20 1 Yanıtla
  • hazar: DÜNYAMALI KÖPEKLİGİ BUHALE GETİRİYO KARISINI SUNUCUYA NEYSE SİZ BÖLE DEVAM EDİN YANDAŞ MEDYA TÜRKİYENİN GİDİŞATINI BÖYLE KARALIYO 16 0 Yanıtla
  • gerçekler farklıdır: herşey taksi her şey dizmece. . kimkime ne vermiş. sözleşmeli eğlence programı 50 tl den 5000 tl ye kadar performansa göre para alınır. tüm yarışmalar böyledir. bazen seyirci rolundeki kişi bile yarışmacıdan çok alabilir. inanmak istiyorsanız inanın. chp nin yalanlarına senaryolarına inandığınız gibi. gerçi ben milletime güveniyorum allaha bile inanmıyolar. çevrelerini ve kendilerini inandıklarına inandırıyorlar 2 6 Yanıtla
  • Fena si Kerim: Bedava sirke bal dan tatlı 4 3 Yanıtla
  • dfs: utandım 2 1 Yanıtla

Advertisement