Otopark Katliamında Cinayet Zanlısı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Otopark Katliamında Cinayet Zanlısı Tutuklandı

Otopark Katliamında Cinayet Zanlısı Tutuklandı

Çukurova ilçesi, Toros Mahallesi 78137 Sokak'ta 3 Nisan 2016 tarihinde gece meydana gelen olayda, oturduğu apartmanın garajındaki cipini çıkarmak isteyen giyim firması sahibi Tekin Özmetin (35), arkasında daha önce husumetli olduğu Hasan Uçar'ın (54) otomobili bulunduğu için aracını çıkaramadı.

05.04.2016 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova ilçesi, Toros Mahallesi 78137 Sokak'ta 3 Nisan 2016 tarihinde gece meydana gelen olayda, oturduğu apartmanın garajındaki cipini çıkarmak isteyen giyim firması sahibi Tekin Özmetin (35), arkasında daha önce husumetli olduğu Hasan Uçar'ın (54) otomobili bulunduğu için aracını çıkaramadı. Özmetin, polisi arayarak yardım istedi.  Polise, daha önce çeşitli nedenlerden dolayı kavgalı olduğu Uçar ile konuşmak istemediği için yardım istediğini belirten Özmetin, beklemeye başladı.

Bu sırada Hasan Uçar'ın ağabeyi Sadık Uçar (59), Tekin Özmetin ile merdiven dairesinde tartışmaya başladı. Bu sırada 6. kattaki evinden tabancısını alıp 3. kattaki Tekin Özmetin'in evine inen Hasan Uçar, art arda ateş etmeye başladı. Olayda Tekin Özmetin (35) ve eşi Sinem Özmetin (38) hayatını kaybetti. Cinayetten sonra gözaltına alınan Hasan Uçar ile ağabeyi Sadık Uçar'ın emniyetteki sorgulamaları tamamlandı. Zanlılar adli tıp birimine getirilerek sağlık kontrolünden geçirildikten sonar adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifadesi alındıktan sonra mahkemeye sevk edilen zanlılardan Hasan Uçar tutuklanırken, ağabeyi Sadık Uçar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Otopark Katliamında Cinayet Zanlısı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement