Otyakmaz: "Sivasspor'u Tekrar Başarılı Günlere Getireceğiz" - Son Dakika
Spor

Otyakmaz: "Sivasspor'u Tekrar Başarılı Günlere Getireceğiz"

Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, taraftarlardan destek isteyerek, "İnşallah hep birlikte Sivasspor’u özlenen başarılı günlerine tekrar getiririz" dedi.

20.12.2015 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, taraftarlardan destek isteyerek, "İnşallah hep birlikte Sivasspor'u özlenen başarılı günlerine tekrar getiririz" dedi.

Başkan Otyakmaz, Sivasspor Dergisi'nde yer alan yazısında, "Geçtiğimiz sezon, takımımız zor bir grafik çizerken teknik direktörlük görevine getirilen Sergen Yalçın ile sezonu tehlike bölgesinin üzerinde tamamladık. Takımımıza büyük emekler veren Sergen Yalçın, geçtiğimiz sezon takımımızın Süper Lig'de kalmasını başarılı bir şekilde sağlamış, Türkiye Kupası maçlarında da önemli bir başarıya imza atmıştır. Geçen sezon takımımız zor bir dönemdeyken takımımızın başına geçen Sergen Yalçın'ın başarısı yeni sezon için bizleri oldukça ümitlendirmiştir. İyi bir hazırlık döneminin ardından başladığımız 2015-2016 sezonun ilk 9 maçında takımımız iyi oyun oynamasına rağmen bunu bir türlü skora yansıtamamıştır. Süper Lig'in 9. haftasında kendi evimizde Trabzonspor ile kritik bir maça çıktık. Bu maçta takımımızın mağlup olmasının ardından Sergen Hoca yönetim kurulumuza istifa etmek istediğini dile getirdi. Bizler de yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda bir kan değişikliğinin takımımızda olumlu yansımasının olabileceğine kanaat getirdik" dedi.

"OYUNCULARIMIZIN ÖZ GÜVENİ BİZLERİ UMUTLANDIRDI"

Sergen Yalçın'ın teknik direktörlük görevinden ayrılmasının ardından arayışa başladıklarını belirten Otyakmaz, sözlerine şöyle devam etti:

"Hem futbolculuk yıllarında hem de teknik direktör olarak görev yaptığı takımlardaki başarılardan dolayı Türk futbolunun önemli isimlerinden birisi olan Okan Buruk ile görüşmelere başladık. Yurt dışında futbolcu arayışında olduğu bir dönemde kendisini Sivas'a davet ettik ve hocamızla kısa zamanda anlaşma sağlayarak takımımızı emanet ettik. Göreve gelmesinden birkaç gün sonra Bursaspor maçına çıkan takımımız mağlup olmasına rağmen sahada oldukça etkili ve iyi bir oyun sergilemiştir. Süper Lig'in 11. haftasında hocamız tamamen takımın başına geçmiş ve Gaziantepspor maçına takımımızı hazırlanmıştır. Bu kan değişikliği ile birlikte oyuncularımızın kaybolan öz güvenini tekrar kazandıkları gözlemlenmiş, maçta 10 kişi kalınmasına rağmen 3-0'lık bir skorla rakip karşısında galip gelmiştir. 12. haftaya geldiğimizde liderlik yarışını devam ettiren Beşiktaş'a konuk olan takımımızın iyi oyunu sahada kendisini belli etmiştir, ilk yarının sonlarına doğru hakemin aleyhimize çalmış olduğu şanssız bir penaltı, golle sonuçlanmış ve hocamız ikinci yarıda risk almak zorunda kalmıştır. Beşiktaş maçında mağlup olmamıza rağmen sahada görmüş olduğumuz iyi oyun ve oyuncularımızın öz güveni bizleri gelecek maçlar için oldukça umutlandırmıştır."

"TARAFTARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR"

Taraftarlara da çağrıda bulunan Otyakmaz, "Bu süreçte taraftarımızı üzdüğümüzün farkındayım ama futbolda maalesef her zaman istenen sonuçlar alınamıyor. Taraftarımız şunu unutmasın ki, takımımızın üst sırlara çıkması, motive olması için taraftarımıza ihtiyacımız var. Özellikle evimizde oynadığımız maçlarda taraftarımızdan takımlarını desteklemelerini bekliyoruz. İnşallah hep birlikte Sivasspor'u özlenen başarılı günlerine tekrar getiririz" diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Otyakmaz: 'Sivasspor'u Tekrar Başarılı Günlere Getireceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement