Oy Kullanan Ünlüler, Seçim Hatırası Fotoğraflarını İnstagram'dan Paylaştı - Son Dakika
Magazin

Oy Kullanan Ünlüler, Seçim Hatırası Fotoğraflarını İnstagram'dan Paylaştı

Oy Kullanan Ünlüler, Seçim Hatırası Fotoğraflarını İnstagram\'dan Paylaştı

1 Kasım genel seçimleri için oy kullanan ünlü isimler seçim hatırası çekildikleri fotoğraflarını İnstagram hesaplarından paylaştı.

01.11.2015 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 Kasım genel seçimleri için oy kullanan ünlü isimler seçim hatırası çekildikleri fotoğraflarını İnstagram hesaplarından paylaştı.

Vatandaşlık görevini yerine getiren ünlü isimler sabah saatlerinden itibaren sandığa gitti. Çeşitli yerlerde oy kullanan ünlüler, çekildikleri fotoğraflarını İnstagram hesaplarından paylaştı.

Oyuncu Tuba Ünsal eşi gazeteci Mirgün Cabas'la ellerinde seçmen kağıdı ve nüfus cüzdanıyla çekildiği bir fotoğrafı İnstagram hesabından paylaşarak altına, "Haydi oy vermeye" yazdı.

Eşi Ali Özbir ve oğlu İdris Ali ile birlikte oy kullanmaya giden ünlü sunucu Esra Erol ise hesabından paylaştığı fotoğrafa, "Oy ver, sandık başına, 1 Kasım" notunu düştü.

Ünlü manken Özge Ulusoy da sevgilisi Hacı Sabancı ile birlikte çektiği bir selfieyi, "Biz de oyumuzu kullanmaya gidiyoruz. Vatana millete hayırlı olsun inşallah" sözleriyle İnstagram hesabından paylaştı.

TED Koleji'nde oy kullanma işlemini gerçekleştiren ünlü sanatçı Sibel Can, İnstagram hesabından sandık görevlileriyle çekildiği bir fotoğrafı paylaştı. Can, fotoğrafın altına Türk bayrağı simgesi ve "Oy ver, seçim hatırası" notunu düştü.

Sanatçı Niran Ünsal da sandık başında çekilmiş fotoğrafını İnstagram hesabından paylaştı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Oy Kullanan Ünlüler, Seçim Hatırası Fotoğraflarını İnstagram'dan Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • İsimsiz : Esra erol gerçekten davranış olarak harika bir kadın 0 0 Yanıtla

Advertisement