Balbay: "Fınal Four'da Final Görmek İstiyoruz" - Son Dakika
Spor

Balbay: "Fınal Four'da Final Görmek İstiyoruz"

Balbay: "Fınal Four\'da Final Görmek İstiyoruz"

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Doğuş Balbay, bu sezon Euroleague’de Final Four oynamak ve final görmek istediklerini söyledi.

29.09.2015 13:02

Anadolu Efes'in başarılı oyuncusu Doğuş Balbay, bu sezon Euroleague'de Final Four oynamak ve final görmek istediklerini söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Anadolu Efes'te başarılı oyuncu Doğuş Balbay, İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Yeni sezon hazırlıklarının gayet güzel geçtiğini vurgulayan başarılı oyuncu, milli takımdan dönen arkadaşları ile beraber takıma adapte olmaya çalıştıklarını belirtti. Bu süreci çok çabuk atlayacaklarını düşündüğünü söyleyen 26 yaşındaki oyuncu, "Tam takım çalışmalara yeni yeni başlıyoruz. En son oynadığımız turnuvada da bazı eksiklerimizi gördük. Çalışmalarımız gayet güzel gidiyor. Herkes özveriyle çalışıyor. Umarım Ekim'in ilk haftası oynayacağımız Cumhurbaşkanlığı Kupası ile beraber sezona güzel bir açılış yaparız. Hem moral hem de motive bakımından çok katkı sağlar bu kupa bize. İlk hedefimiz Cumhurbaşkanlığı Kupası" ifadelerini kullandı.

"FINAL FOUR'DA FİNAL GÖRMEK İSTİYORUZ"

"Her sene olduğu gibi tabii ki Efes'in Final Four hedefi var" diyen Balbay, bu sezon Euroleague'de final görmek istediklerini belirterek, "Hedefimiz çok daha büyüdü. Umarım bu hedeflerimize adım adım ulaşırız. Tabii ki ilk olarak gruptan başlayarak maç maç bakıp Final Four'a yükselmek ilk amacımız. Ondan sonra da final görmek istiyoruz" diye konuştu.

"TARAFTARLARIN HER MAÇA GELİP DESTEKLEMELERİNİ İSTİYORUZ"

Taraftarlara da mesaj gönderen başarılı oyuncu, "Taraftarlarımız geçen sene kendi kapasitelerini gösterdiler zaten. Taraftarların bize ne kadar güç, enerji verdiklerini gördük. Bunun önemini çok iyi biliyoruz takım olarak. Benim onlardan ricam; sadece Euroleague'de değil, bizi ligde de desteklemeleri. Her maça gelip desteklemeleri. Bu sayede biz de kendi 6. adamımızı oluşturmuş oluyoruz. Rakip takım üstünde çok daha baskı kurabiliriz. İnşallah onlara keyif veren bir basketbol sergileyemeye çalışırız" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Balbay: 'Fınal Four'da Final Görmek İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement