Çocuklarının Otobüste Sıkıştığını Zanneden Suriyeli Anne Fenalık Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Çocuklarının Otobüste Sıkıştığını Zanneden Suriyeli Anne Fenalık Geçirdi

Çocuklarının Otobüste Sıkıştığını Zanneden Suriyeli Anne Fenalık Geçirdi

Düzce’de seyahat ettikleri halk otobüsünden erken inen Suriyeli anne, çocuklarının otobüste sıkıştığını zannedince fenalık geçirdi.

13.09.2015 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de seyahat ettikleri halk otobüsünden erken inen Suriyeli anne, çocuklarının otobüste sıkıştığını zannedince fenalık geçirdi.

Olay, akşam saatlerinde Düzce şehir merkezi Eski İstanbul Caddesi üzerindeki Adil Seven İş Merkezi yanındaki otobüs durağında meydana geldi. Şehir içi belediye otobüsünden inmeye çalışan Suriye uyruklu aile, otobüs durağa girmeden otobüsten indi. Çocuklar inmek için kapıya yaklaştıkları sırada otobüs durağa girmek için hareket edince çocuklarının otobüste sıkıştığını düşünen anne ve baba fenalık geçirdi. Baba otobüsü durdurmak için hamle yaparken, anne fenalık geçirerek kendini yerlere attı. Yerde yatan anneyi durakta bulunan vatandaşlar kaldırarak, duraktaki banka oturttular. Burada da sakinleşmeyen anne için olay yerine 112 sağlık ekibi çağrıldı. Olay yerine polis ekipleri de gelirken, annelerinin yanı başından ayrılmayan iki küçük çocuk ise sağlık ekiplerinin müdahalesini üzgün gözlerle izledi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çocuklarının Otobüste Sıkıştığını Zanneden Suriyeli Anne Fenalık Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement