Güngören'de Kesim Yerleri Dışında Kurban Kesenlere Ceza - Son Dakika
Güncel

Güngören'de Kesim Yerleri Dışında Kurban Kesenlere Ceza

Güngören'de denetim yapan zabıta ekipleri, kesim yerleri dışında kurban kesenlere ve izni olmayan işletmelere ceza kesti.

04.10.2014 16:13  Güncelleme: 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güngören'de denetim yapan zabıta ekipleri, kesim yerleri dışında kurban kesenlere ve izni olmayan işletmelere ceza kesti.

Güngören'de zabıta ekipleri bayramda vatandaşların temiz ve hijyenik ortamlarda kurbanlarını kesmesini sağlamak amacıyla denetim yaptı. Genç Osman Mahallesi'nde gerekli izinleri olmayan bir işletmeye cezai işlem uygulandı. Etraftaki boş alanlara ve basketbol sahasına da yayılan kurban ayırma işlemleri nedeniyle görüntü kirliliği oluştu. Zabıta ekiplerini ikna etmeye çalışan işletme sahipleri bunda başarılı olamazken, çalışanlardan bazıları ise ekiplere tepki gösterdi.

Ceza kesilen bir işletmenin sahibi Mehmet Yanar, "Buranın izin belgesi yok ama burası bizim kendi yerimiz olduğu için öyle kesiyorduk. Temizliğini de yaptıracağız. Bir tek temizlik, o da mal sahiplerinin sorumluluğunda. Ceza gördük, Allah razı olsun" dedi.

Kaçak kesim yerinde kurban kestiren Mehmet Güler ise, "Kaçak olduğunu biz bilemeyiz. Biz kurban sahibiyiz. Kurbanımızı kestiriyoruz. Mekan sahibini tanımıyoruz, burada parasıyla kurban kestiriyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Güngören'de Kesim Yerleri Dışında Kurban Kesenlere Ceza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement