Özel Okul Öğrencisine Devlet Desteği Puanları Açıklandı - Son Dakika
Eğitim

Özel Okul Öğrencisine Devlet Desteği Puanları Açıklandı

Özel okullara devlet desteği kapsamında tercih yapabilecek öğrencilerin puanları açıklandı.Teşvik alan 230 bin öğrencinin ismi açıklandı.

03.09.2015 11:59  Güncelleme: 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, özel okullara devlet desteği kapsamında tercih yapabilecek öğrencilerin puanlarını açıkladıklarını bildirdi.

BAŞVURU SÜRECİ YARIN BAŞLIYOR

Özel okul teşvikleri için başvuru süreci ise yarın başlıyor. Tercih listesine en fazla 15 okul yazılacak. Yerleştirme sonuçları ise 11 Eylül'de açıklanacak. Teşvikten yararlanmak için 600 bin öğrenci başvurmuştu.

Özel Okul Öğrencisine Devlet Desteği Puanları Açıklandı

Son Dakika Eğitim Özel Okul Öğrencisine Devlet Desteği Puanları Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • @@@@: Akp rte sen nasıl can vereceksin nasıl vebal ödeyeceksin hangi bir haksızlığın canın istediğin okula teşvik çıkartmadan ben gülen ci değilim ve bulunduğum yerdeki en başarılı okul o un okulu olduğu için çocuğum gelecek vaad ettiği için oraya yazdırdım ve sen sırf kendi egon için bunu yapıyorsun haram zehir olsun hakkımız 14 4 Yanıtla
  • FATIH: Ön şart veliler AKP ye üye olacak,eğer seçimlerde çalışmış parti teşkilatında üst düzey bi adamı varsa puana muana gerek yok!!! 8 4 Yanıtla
  • ON55Dİ: Banane 4 3 Yanıtla
  • edsa: erkan zengin 1 0 Yanıtla

Advertisement