Özer Hurmacı, Bursaspor'un Teklifini Reddetti - Son Dakika
Spor

Özer Hurmacı, Bursaspor'un Teklifini Reddetti

Özer Hurmacı, Bursaspor\'un Teklifini Reddetti

Trabzonspor'da forma giyen Özer Hurmacı, Bursaspor'dan gelen teklifi reddederek Bordo-Mavili ekipte kalmak istediğini söyledi.

26.05.2016 15:09  Güncelleme: 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'dan ayrılacağı konuşulan Özer Hurmacı'dan haber geldi. Bordo-Mavili kulüp ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hurmacı, takımdan ayrılmak istemiyor.

BURSASPOR'A RET

Karadeniz temsilcisinin alacaklarına karşılık yollarını ayırmak istediği Özer Hurmacı, bu fikre sıcak bakmadı ve takımda kalmak istediğini belirterek Bursaspor'dan gelen teklifi reddetti. Trabzonspor'daki alacaklarından vazgeçmeyen 29 yaşındaki deneyimli oyuncu, Bursaspor'un 700 bin dolarlık teklifine hayır cevabını verdi.

2015-16 sezonunda bordo mavili forma altında 30 resmi maça çıkan Özer Hurmacı, 1 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

TFF'YE GİDECEĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan oyuncular arasında bulunan Özer Hurmacı'nın, alacakları konusunda Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuracağı iddia edilmişti.

Yakın çevresi aracılığıyla kulübe haber yolladığı öne sürülen Özer Hurmacı'nın, "Bugüne kadar alacaklar konusunda sorun çıkarmadım. Ancak görünen o ki alacakları için TFF'ye başvuranlar parasını alıyor. Ben de bunu yapmak zorunda kaldım" ifadelerini kullandığı öne sürülmüştü.

(Kaynak: Sporcope)

Son Dakika Spor Özer Hurmacı, Bursaspor'un Teklifini Reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Trabzonlu: Ne olduğunu belli ettin iyisin ama güvenilmesin 0 0 Yanıtla

Advertisement