Özgür Çek Avrupa Yolunda! - Son Dakika
Spor

Özgür Çek Avrupa Yolunda!

Özgür Çek Avrupa Yolunda!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor ile sözleşmesi fesh edilen başarılı savunma oyuncusu Özgür Çek'in Portekiz ve Alman takımlarıyla transfer görüşmesi yapıyor.

30.01.2016 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE ÖZEL HABER - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor ile sözleşmesi fesh edilen başarılı savunma oyuncusu Özgür Çek'in Portekiz ve Alman takımlarıyla transfer görüşmesi yapıyor.

2013 yılından bu yana Eskişehirspor forması giyen 25 yaşındaki sol bekin, Alman ve Portekizli kulüplerle temas halinde olduğu öğrenildi.

Portekiz'den özellikle Vitoria Guimares ve Pacoa Fereira'nın transfer etmek istediği yıldız oyuncunun menajeri, kulüplerle görüşmelerini sürdürüyor.

2012 yılında Ankaragücü'nden altyapısında yetiştiği Fenerbahçe'ye transfer olan Özgür Çek, o dönem Benfica ve Valencia gibi takımların transfer listesine girmeyi başarmıştı.

Ancak Fenerbahçe'yi tercih eden genç oyuncu, fazla forma şansı bulamadığı için bir sene sonra Eskişehirspor'a gönderilmişti.

Spor Toto Süper Lig'den 4-5 takımın istediği başarılı futbolcunun bu kez önceliği Avrupa takımlarına verdiği ve her an Portekiz ekiplerinden biriyle anlaşmaya varabileceği ifade edildi.

Eskişehirspor formasıyla 105 lig maçına çıkan Özgür Çek, 9 gol atma başarısı gösterirken 15 de asist yaptı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Özgür Çek Avrupa Yolunda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement