Özköylü, Taraftarı Desteğe Çağırdı - Son Dakika
Güncel

Özköylü, Taraftarı Desteğe Çağırdı

Özköylü, Taraftarı Desteğe Çağırdı

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, takımın başarısı için taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

26.02.2015 12:25

Şanlıurfaspor'un mevcut teknik direktör Cihat Arslan ile yollarının ayırması sonrası takımın başına getirilen Osman Özköylü basın mensupları ile bir araya geldi.

GAP Vadisi Tesislerinde gerçekleşen basın toplantısında konuşan Özköylü, Şanlıurfaspor'un ligde istenilen hedefi gerçekleştirmek için göreve geldiğini belirti. Ligde henüz oynanmamış 13 karşılaşma olduğunu belirten Özköylü, "Tabi ki, takımdan beklenen sonuçların gelmemesinden dolayı psikolojik anlamda yıpranmış bir takım var. Biz de geldiğimiz süre içerisinde en çok bunun üzerinde duruyoruz. Bu doğrultuda maçları nasıl kazanırız, motivasyonu nasıl artırabiliriz gibi bir takım çalışma yapmaya başladık. Tabi ki, her şeyi bir anda değiştirmek mümkün değil bunun için zaman gerekiyor" dedi.

'YENİ OYUN SİSTEMİ'

Özköylü takımın oynadığı mevcut oyun sisteminden yeni bir sisteme geçmeye çalıştıklarını belirterek bunun için çalıştıklarını ifade etti. Özköylü, "Şuan da mevcut durum içerinde takımın geçmişte oynadığı bir oyun sistemi var ve biz bunu biraz revize edip bir takım değişikler olacak. Eğer takımın zirvede görmek istiyor isek mutlaka değişikler yapılması lazım. Şuana kadar takımın geçmiş maçlarını incelediğimizde bu takım hiç pik yapmamış. Yani sahada doksan dakika boyunca rakibini ezerek ve çok üstün oynayarak geçirdiği maç sayısı çok fazla değil. Bunun sağlanması kolay bir iş değil. Takımın istediğimiz seviye getirilmesi için süre lazım. Ama buradaki en büyük şansımız çok kaliteli bir oyuncu grubu ile çalışmamız. Söylediklerimizin çok çabuk bir şekilde geri dönüşünü alıyoruz. Sahadaki bazı oyuncuların performanslarını artırma çalışmaları sürüyor. Devre arası süreci beraber geçirip ve istenilen transferleri beraber yapmış olsaydık çok daha farklı bir durum olabilirdi. Bazı sporcuların mutlaka performanslarını mutlaka artırmamız gerekiyor. Takımın sonuç adına bize katkı yapması gereken oyuncular var" diye konuştu.

'21 GOL YETERSİZ'

Şanlıurfaspor'un ligde şuana kadar 21 gol attığını ve bununda yetersiz olduğunu belirten Özköylü, gol sayısını artırmak için çalıştıklarını ifade etti. Özköylü, "Özellikle ligde baktığımız zaman şuana kadar 21 gol atmışız. 21 maçta 21 gol çok düşük bir rakam. Kazanmak için mutlaka bu sayıyı yukarı çıkarmamız lazım. Bunun için sistem anlamında bazı değişikler yapacağız. Karşıyaka maçında bu anlamda doğru işler ortaya çıktı. Belki tam istediğimiz gibi olmasa da bu gelecek adına bize umut veriyor. Artık bu ligde herkes birbirine denk bir takım. Ligin durumu ortada kazanılan iki maç dengeleri bir anda değiştirebiliyor. Özellikle biz üç dört hafta içerisinde kayıp vermeden geçme arzusundayız. Şimdi bizim takımımız 3'üncü viteste otobanda gidiyor. Otobanda hiçbir araba üçüncü viteste gidemez çünkü bizim arabamızın daha yüksek viteste gidecek motor gücü ve potansiyeli var. Ama şuana kadar halen çıkmamış. Biz bunu dört'e beşe çıkaracağız. Hatta yeni model araçlarda altıncı vites var. Ama bunun için üç dört haftalık bir zamana ihtiyacımız var. Takım ile çok iyi bir uyum yakaladık. Hep beraber bu işi toparlayıp istediğimiz yere geleceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

'DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR'

Şehri ve taraftarlara destek çağrısında bulunan Özköylü, başarı için takıma inanmaları gerektiğini belirti. Özköylü, şunları kaydetti: "Ben bu konuda şehrinde bize inanmasını ve güvenmesini istiyorum. Tabi ki geçen süreç ve alınan sonuçlar biraz hayal kırıklığı yaratmış durumda. Ama yeni bir süreç ve dönem başladı. Bu süreçte herkesin desteğine ve yardımına çok ihtiyacımız var. Başta basının taraftara aktaracağı doğru mesajlar çok önemli. Yıpratmak çok kolay; ama gereken desteği verirseniz bu takım istenilen yere geleceğini düşünüyorum. Ben artık bu saatten sonra basın, taraftar, takım ve yönetim arasındaki o kopuk ilişkinin düzelmesini rica ediyorum. Ben buraya bu şehrin Osman Özköylü çok istediklerini bildiğim için geldim. Buraya gelmezden önce taraftarlardan olsun başka yerlerden çok telefon aldım. Buraya büyük bir heyecan ile geldim. Şehrin ve takımın potansiyeli çok iyi biliyorum. Bu stadın ilk açılış maçında ordaydım ve nasıl dolduğunu gördüm. Mümkün olduğu kadar pasolig'i olmayan bu hafta alsınlar. Eğer bu hafta dolu tribünde oynar isek tekrar takımın kenetlendiğini göstermiş oluruz. Daha önce maç sırasında oluşan olumsuzlar tekrarlanır ise bu takımı olumsuz yönde etkiler. Maçın 90 dakika olduğunu gördük."

Özköylü; taraftarlara birlik çağrısı yaparak tüm taraftarlara ve Şanlıurfa şehrini pazar günü saat 18.30'da oynanacak olan Osmanlıspor karşılaşmasına gelme çağrısında bulunarak tüm taraftarların tribünlerde görmek istediğini ve doğru tezahürat ve enerji ile takıma güç vermelerini gerektiğini dile getirdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Özköylü, Taraftarı Desteğe Çağırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement