Öztürk "Belediyeyi Halk Yönetecek" - Son Dakika
Politika

Öztürk "Belediyeyi Halk Yönetecek"

Öztürk "Belediyeyi Halk Yönetecek"

BDP Beşiri Belediye Başkan adayı Mustafa Öztürk, 30 Mart akşamı Beşiri Belediyesini bireyler yerine halkın yöneteceğini söyledi.

05.01.2014 11:01

Barış ve Demokrasi Partisi Beşiri Belediye Başkan adayı Mustafa Öztürk, 30 Mart akşamı Beşiri Belediyesini bireyler yerine halkın yöneteceğini söyledi. Başkan adayı Mustafa Öztürk, önümüzdeki hafta seçim lokalini açarak seçim startını vereceğini belirtti. Gazetemize konuşan Öztürk, kısa, orta ve uzun vadede hazırladıkları projelerin halkın görüşüne sunduktan sonra hayata geçirileceğini kaydederek, "Halkın istek ve talepleri doğrultusunda önemli hizmetler gerçekleştireceğiz" dedi.

"BEŞİRİLİLİK BİLİNCİNİ OLUŞTURACAĞIZ"

Barış ve Demokrasi Partisinin yerel yönetim anlayışının dünyaya model olduğunu ifade eden BDP Beşiri Belediye Başkan adayı Mustafa Öztürk, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Öncelikle Beşirililik bilincini oluşturacağız. Halka bütünleşip ilçemize en iyi hizmeti vereceğiz. Bu iş sadece sloganla olmuyor. Halkçı yönetim bilinci ile öncelikle İlçemizde sosyal tesisler, kooperatifçilik ve istihdam alanları için gece-gündüz çalışacağız. İlçemize oldukça gerekli olan park, bahçe ve sosyal alanlara ağırlık vereceğiz"

BEŞİRİ'Yİ YUKARI TAŞIYACAĞIZ

BDP Adayı Öztürk, Beşiri ilçesindeki sorunların aşılması konusunda yoğun bir tempo içinde çalışacaklarını ifade ederek, şunları aktardı:
"İlçemize Taziye Evi, gençler ve bayanlar için ayrı ayrı sosyal-kültürel evler, kurs evleri yapılacak. Kadınların sanatsal becerileri, sosyalleşmesi için halk evleri, sanat evleri yapılacak. Beşiri'ye istihdam odaklı yatırımlar üzerinde çalışılıp iş adamlarının ilçeye yatırım yapmaları sağlanacak" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika Öztürk 'Belediyeyi Halk Yönetecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement