Paketleme Tesisi Dualarla Açıldı - Son Dakika
Ekonomi

Paketleme Tesisi Dualarla Açıldı

Paketleme Tesisi Dualarla Açıldı

Orhaneli Belediyesi Meyve Sebze Paketleme Tesisi açıldı.

23.09.2016 10:44  Güncelleme: 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BEBKA'nın makine ve ekipmanları için destek verdiği proje kapsamında yapılan tesis inşaatı ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlanırken, Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Orhaneli Protokolü ve özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği bir törenle hizmete açıldı.

Bölgesel tarım ürünlerinin paketleneceği tesis, tarımsal üretim yapan kadınların ekonomik ve sosyal gelişimlerine önemli bir katkı yapacak.

Açılışta konuşan Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, kırsal kalkınma için önemli bir adım olacak tesise çok önem verdiklerini belirterek, üretmenin önemine değindi. Belediye olarak Orhaneli'de sayısız yatırımlar yaptıklarını dile getiren Tatlıoğlu, paketleme tesisinin bu yatırımlar arasında en önemli adım olduğunu kaydetti. Konuşmasında üretimin önemine değinen Tatlıoğlu, şöyle devam etti;"Tesisimizin resmi açılışını önümüzdeki günlerde Bursa Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın katılacağı görkemli bir törenle yapacağız ancak bu gün bu işe gönül veren ve emek sarf edenlere özel bir açılış tertiplemeyi uygun bulduk. BEPKA desteği ile Yaptığımız bu yatırımın maliyetinden çok, üretecek olması, tesisin önemini bir kat daha artırıyor. Bu tesiste özellikle kadınlarımızın ürettiği ürünler paketlenerek çeşitli pazarlara sunulacak. Üreten Kadınlar Derneğimizin bu faaliyetin lokomotifi olacağına inancım sonsuz. Çalışkan Orhaneli kadını ürettiği ürünleri Paketleme Tesisimizde marka haline getirerek yöre ekonomisine ciddi katkı sağlayacak. Bu vesile ile çok değer verdiğimiz bu tesisisin Orhaneli'mize ve yöremize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Dualar eşliğinde yapılan tesis açılışında katılan misafirlere ikramlarda bulunuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Paketleme Tesisi Dualarla Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement